Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında, vali yardımcıları ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, AFAD İl Müdürlüğü, TOKİ ve Emlak Konut yetkililerinin katılımıyla Vali Yardımcıları Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

BBP Başkan Vekili Akif Ateş: 'Bu Maaşla Emeklilik Değil, Yoksulluk Dayatılıyor'
BBP Başkan Vekili Akif Ateş: 'Bu Maaşla Emeklilik Değil, Yoksulluk Dayatılıyor'
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, il merkezi ve köylerde inşa edilen kalıcı deprem konutlarının hak sahiplerine teslim süreçleri, alt ve üstyapı çalışmaları ile sahadaki güncel durum masaya yatırıldı. Ayrıca vatandaşlara sunulan hizmetlerde yaşanan eksiklikler ve aksaklıklar ele alınarak çözüm önerileri değerlendirildi.

Toplantıda, bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar ve hizmetlerin etkin şekilde yürütülmesi için planlamalar da paylaşıldı. Valilik yetkilileri, toplantı sonucunda alınan kararların saha çalışmalarına hızlı bir şekilde yansıtılacağını ifade etti.

Kaynak : PERRE

Kaynak: RSS