Vali Güzeloğlu, basın ve medyanın halkın sesi, hissiyatının tercümanı olması açısından önemsediklerini, çalışmalarında halkı bilgilendirmenin yanı sıra önceliklerinin de fakir yoksul tabakayı sahiplenici ve gözetici olacağını söyledi.

Gazetecilere Diyarbakır hakkında bilgi veren Vali Güzeloğlu, kayyum olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini de üslendiğinin altını çizdi.

Diyarbakır bölgenin potansiyeli yüksek, gelişme ve kalkınma için her imkana sahip bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Güzeloğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yıllarca bu kentimiz belediyecilik alanında halkı, kenti gözeten çalışmaların uzağında kalmış. Belediyenin kaynaklarını, imkanlarını Diyarbakır halkının menfaatine hizmetine en iyi şekilde kullanacağız, belediye her alanda vatandaşa hizmet sunma anlamında hızlı ve adil bir şekilde ulaşacaktır. Planlamalarımızı fakir fukarayı yoksulu gözetici koruyucu bir anlayışla çalışacağız yapacağız, devletin şefkat elini uzatacağız, devlet millet kaynaşmasının örneklerini burada en somut şekilde sunacağız."

-KIYMAZ: GÜZELOĞLU BAŞARILI BİR VALİ VE YÖNETİCİ

Vali Güzeloğlu'nun heyete göstermiş olduğu ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ise "Vali Güzeloğlu bölgemizin bir evladı, 20 yıllık mülkiyedeki yöneticiliğini yakından takip eden bir gazeteci olarak, sayın valimizin Diyarbakır için bir şans olarak görüyorum. Vali beyin hizmete susamış bu kenti kalkınma yolunda ilerleyişini hızlandıracağına inanıyorum, bölgesel cemiyet olan GAP Gazeteciler Birliği olarak bölgenin yararına atılacak her adımda çalışmalarına destek olacağız, başarılar diliyoru." dedi.

Heyet adına GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Vekili Hamit Özpolat’ta Malatya kayısı kurusunu tanıtarak Vali Güzeloğlu'na takdim etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha