Adıyamanspor Galibiyeti Taraftarına Armağan Edecek

 

Pazar günü kendi evinde ağırlayacağı Gebzespor’u yenmenin hesaplarını yapan Adıyamanspor, galibiyeti taraftarına armağan edecek.

Büyük bir yönetim krizini geride bırakan ve yara sarmak için tüm ilin desteğini alan Adıyamanspor’da son hedef, kendi evinde üzdüğü taraftarını mutlu etmek. Bu hedefle Gebze maçına çıkacaklarını söyleyen Adıyamanspor yöneticisi Bedrettin Özsayın, alınacak olan galibiyeti taraftara armağan edeceklerini dile getirdi.

Bütün Adıyamanspor taraftarını Pazar günü Atatürk Stadyumuna beklediklerini de sözlerine ekleyen Özsayın, “Artık Adıyamanspor’umuzun ismine yakışmayan skorları almak istemiyoruz. Çok zor günler geçiren bu takımın yeniden ayağa kalkması için tek yürek olan taraftarımızı bu maçta da tribünlerde görmek istiyoruz. Haydi! El ele verip bu takımı önce ligde tutalım, sonrada hak ettiği yerlere çıkaralım” diye konuştu.

Adıyamanspor’un başarılı teknik direktörü Sinan Ünal ise Adıyamanspor’un yavaş yavaş istenilen seviyeye geldiğini dile getirerek, “Son yapılan kongre sonrası yeni başkan ve yönetimin oluşması takıma çok iyi bir hava kattı. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda grup lideri Aydınspor’a 3-1 mağlup olduk ancak özellikle takım olarak ikinci yarıda ortaya koyduğumuz futbol bizleri umutlandırdı. Maç sonunda çok farklı bir şekilde yenilebilirdik, maçı 3-3 berabere veya 4-3 galip de bitirebilirdik. Zaten maç sonrası Aydınspor taraftarı ortaya koyduğumuz mücadele nedeniyle takımımızı ayakta alkışladı. Biz o maçı geride bıraktık. Bizim için ilk yarının çok önemli iki maçını oynayacağız; bunlardan ilki bu hafta sonu kendi evimizde karşılaşacağımız Gebzespor maçı, diğeri ise deplasmanda karşılaşacağımız Batman Petrolspor maçı. Hedefimiz bu iki maçı da kazanıp tehlike bölgesinden uzaklaşmak. Hafta başından bu yana araklıksız bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Yapmış olduğumuz çift kale maçta futbolcularımızın hırsı ve mücadelesi bizleri sevindirdi. İnşallah aynı mücadele ve hırsı bu hafta sonu maça da yansıtıp, maçı kazanacaklar. Pazar günü bütün taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah bu maçı kazanıp, galibiyeti muhteşem taraftarımıza armağan edeceğiz” dedi.

Editör: Adıyaman Haber