Takımlarına her zaman destek veren Adıyamanlı taraftarları takımlarına destek vermek için ilk maçta hedef 15 bin bilet kampanyası başlattı.

Sosyal medya üzerinden yapılan kampanyada taraftarlar ve Adıyamanlılar adeta tek yürek oldu.

Adıyaman Şehri Yaman Taraftalar Derneği Başkanı ve Tribün Lideri Reis Aslan,yaptığı açıklamada, “Adıyaman 1954 Spor Sait Aybak Başkanımız takımımızı devir alarak borçsuz bir şekilde çabaları ile profesyonel lige çıkararak adeta gönlümüzde taht kurdu. Başkanımız Sait Aybak  görevini ikinci başkan olan Cevher Erdem'e  bıraktı. Adıyaman’da takımımıza destek verilmesi noktasında hiçbir adım görmedik. Başkanlarımızın bu mücadelelerine ortak olmak için kendi evimizde oynayacağımız ilk maçımızda hedef 15 bin bilet kampanyası başlattık.

Taraftarlarımız ve halkımız takımımıza destek olmaları için böyle bir proje yapmamızı istedi. 3 lig takımlarının gelirleri kadar giderleride fazla oluyor. Bu  kampanyamızda hem takımımıza destek hem de bir ilki gerçekleştirip bu ilin takımının sahipsiz olmadığını göstermek istiyoruz.”

Aslan, bilet almak isteyenlerin sosyal medya üzerinden takip ederek alabileceklerini belirterek, şunları dile getirdi:

“Takımlarına destek olmak için birtane de olsa bilet alabilirler destek olma birlik zamanı olma bu sezon Misli.Com 3.Lig'e yükselen ve başarılı bir grafik sergileyen takımımıza bizlerde büyük Adıyaman Spor taraftarı olarak destek olabilmek adına seyircisiz maçta hedef 15 bin bilet kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. Mevcut yönetimimiz geldiği günden bu yana takımımız otellerde mahsur kalmadı futbolcu kardeşlerimiz maaşsız kalmadı yönetim elinden geleni yapıyor bizlerde taraftar olarak elimizden geleni yapacağız.Tüm dünyadaki Adıyamanlı hemşehrilerimizin ve taraftarlarımızın katılmasını planladığımız bu kampanyada alınacak olunan bilet ücretleri tamamen Adıyaman 1954 Spor Kulübü hesabına yatırılacak olup takımımıza ve yönetimimize bir nebze olsun destek olacaktır.”

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha