Gerçekleştirilen programa İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ve Sandık Başkanları katıldı.
Yapılan eğitim programında Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, "19 Kasım'da İlçe Kongremizi gerçekleştirdikten sonra teşkilatımız ile birlikte işin başına koyulup Mahalle ve Köy Başkanlarımız ile özel ve genel İstişare toplantılarımızı gerçekleştirdik. 10 Şubat tarihinde Keleş Konağında 33 Mahalle Başkanımız ile toplantı İcra edip yol haritamızı belirledikten sonra 23 Mart tarihinde Belediye Konferans Salonunda 33 Mahalle Yönetim Kurulu toplantımızı TBMM Başkan vekilimiz, İl Başkanımız, Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimizin teşrifleriyle gerçekleştirdik. 6 Nisan tarihinde ise 33 Mahallemizde yönetim kurulu üyelerimizin Koordinatörlüğünde eş zamanlı bir toplantı gerçekleştirip Mahalle yönetim kurullarımıza görev dağılımı gerçekleştirdik. Bugün ise seçim startı verilmeden önce 20 Nisan tarihi olarak belirlediğimiz Sandık Başkanları Toplantımızı İcra ediyoruz. Çalışmalarımızı yürütürken erken davrandığımız söylemleri kamuoyunda çok söylendi. Biz Erbakan geleneğinden, Milli Görüş geleneğinden geliyoruz. Bize göre seçim çalışması seçimin ertesi günü başlar, seçim günü sonuç alma günüdür. 10 Nisan tarihinde basın mensuplarımıza söylediğin gibi 'Bugün seçim olsa biz hazırız' demiştik. Hakikaten de teşkilatımız ile seçimlere hazırız"dedi.

"24 Haziran 2018 seçiminin kahramanları olacak siz kıymetli Sandık Başkanlarıma ehemmiyetli görev düşüyor" diyen Alkayış, şöyle devam etti:

"Her sandık yönetimimiz o sandıkta oy kullanacak seçmenimize bizzat ulaşıp çalışmalarımızı anlatmalı. Çalışmaları yürüten siz kıymetli Mahalle ve Sandık başkanlarımıza teşekkür ederim" 
Yapılan toplantıda Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise " Belediye olarak 2018 24 Nisan tarihinde gerçekleşecek seçimlerle ilgili ne gerekiyorsa bizler hazırız. Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımıza ahde vefamızı Adıyamanlı hemşehrimlerimin göstereceği inancında yapılan toplantının hayırlara vesile olmasını dilerim" diyerek sözlerini tamamladı. 
İl Başkanı Mehmet Erdoğan da "Teşkilatımız ile koordineli olarak her an gelecek olan seçimlere hazır şekilde bekliyorduk. 24 Haziran seçimleri ehemmiyeti yüksek bir seçim olacak. Ülkemizi 2023 hedeflerine götürecek bir seçim olacak. Bu süreçte çalışmalarını yürüten Merkez İlçe Başkanlığımıza, Mahalle ve Sandık Başkanlarımıza hassaten teşekkür ediyor, çalışmamızın, toplantımızın, ilimize, ülkemize, hayırlar getirmesini temenni ediyorum."şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha