Kahta 02 Spor Başkanı Musa Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle dolayı maçların seyircisiz oynandığını anımsattı.

-"STAD İÇERİSİNDE GİRMEK İÇİN EMNİYET MENSUPLARIMIZA ZORLUK ÇIKARMAYALIM"

Tribün seyircisi için futbol federasyonunun en fazla 20 kişiye izin verdiğine işaret eden Yıldırım, şunları ifade etti:

"Ancak Elbistan Spor ile oynadığımız maçta gördük ki taraftarlarımız stadyumun çevresinde bulunan evlerin çatı katlarında ve de sosyal mesafeyi dikkate almadan maçı izleyip tezahüratta bulundu.

Ancak gelinen nokta çok ciddi boyutlara ulaştığından öncelikle pazar günü Pütürge Spor'la yapacağımız maçta stad içerisine girmek için emniyet mensuplarımıza zorluk çıkarmamanız diğer husus ise her ne kadar stad dışı olsa da sosyal mesafemizi koronavirüs salgınına karşı korumak için çatı katlarından da izlememenizdir."

-"TARAFTARLARIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ"

Şampiyonluk yolunda adım adım yaklaştıklarını dile getiren Başkan Yıldırım, "Büyük Kahta 02 Spor taraftarlarına önerimiz sosyal medya hesabımızdan mümkün oldukça evinizde ailece seyredip takımımızı desteklemeniz. Bizim için taraftarlarımızın sağlığı her şeyden daha önemlidir. Zira enerjimizi sizden alıyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha