Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı, vatandaşların tebriklerini kabul ediyor.
Yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Başkan Turanlı, ziyaretine gelen vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek sohbet ediyor.

Başkan Turanlı, bir yandan il dışında ve ilçede bulunan hemşerileriyle gönül birliği yapıp onları makamında ağırlarken, bir yandan da İlçede kimsenin huzuru ve ilçenin iş ve işlevlerin aksamaması için, belediye personelleriyle, birim müdürleriyle de toplantılar geçekleştiriyor. 

Deneyim ve tecrübesiyle belediye başkanlık görevi noktasında hiç zorlanmadan idarecilik, sevk ve idare kabiliyeti olduğu konulara daha çok hakim olduğu görülüyor.

Yerinde ve zamanında çözüm odaklı kararları, ivedilikle çözüme kavuşturması için, hemen girişimlerde bulunduğu görülüyor.

Başkan Turanlı, kendisine duyulan güvenden ve gösterilen ilgiden memnuniyetini belirterek, “Kahta halkının gönlüne girdiğimizi görmek bizi mutlu ediyor. Muhabbetini, bizlere gönlünü açan, sevgisini esirgemeyen bütün Kahtalı Hemşerilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Ziyaretimize gelen tüm hemşerilerimize, personelimize, ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşları yöneticilerine ve hatırımızı sayan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizi bu göreve layık gören ve hiç bir zaman desteklerini bizlerden esirgemeyen, halkamıza teşekkür ederim.   Allah'ın izni ile halkımızı mahcup etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha