CHP İl ve Merkez İlçe Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ve parti yöneticileri, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu ziyaret etti.

 Ziyarette açıklama yapan  CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım, “Hepimiz hizmet için bu görevlerde bulunuyoruz. Memlekete hizmetin partisi olmaz. Biz muhalefet partisiyiz belki ama yapıcı muhalefet yaparak, ilimizin kalkınıp gelişmesine katkı sunmak istiyoruz. Yapılacak olan her güzel hizmeti takdir edeceğiz. Bugün bizi ağırlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlarımızla yöneticilerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Belediyeler tüm partilerin ortak olarak yararlandığı yerlerdir. Biz de Adıyaman Belediyesi olarak parti farkı gözetmeksizin tüm halkımıza hizmet edinmeyi kendimize şiar edindik. Bu bakımdan tüm partilerle sıcak bir diyalog içerisindeyiz. İnşallah bundan sonra da Adıyaman’ımızı daha ileriye götürmek için tüm partilerimizle diyaloglarımızı en iyi şekilde sürdürüp, ilimizi kalkındıracağız.”

Kaynak : PHA
Kaynak: pha