Üçüncü Lig 1 Grupta mücedele eden Adıyamansporlu futbolcular Pazar günü kendi sahasında yapacağı Derincespor maçı öncesi Alidağı Mesire alanında biraraya gelerek, açık havada piknik yaptılar. Piknikte futbolcular ve takımın teknik heyeti gönüllerince eğlendiler.

Düzenlenen pikniğe katılan Vali Mahmut Demirtaş, pazar günü yapılacak Adıyamanspor-Derincespor kaşılaşmasında takımın güzel bir sonuç alması durumunda futbolculara 10 Bin TL prim verileceğini müjdeledi.
Yoğun çalışma temposu arasında bu tür etkinliklerin takımın birlik ve beraberliği için önem teşkil ettiğini vurgulayan Adıyamanspor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem, "Pazar günü yapacağımız maç öncesi futbolcularımızı motive etmek amacıyla bir piknik düzenledik. Bu tarz sosal etkinlikler futbolcularımıza moral vermektedir. Buna benzer etkinliklerimiz devam edecektir. Pazar günü kendi evimizde Derincespor`la yapacağımız maç öncesi hem kondisyon hem de moral ve motivasyon açısından en üst seviyede çıkmak istiyoruz. Bu maçı kazanmak için mücadele edip, yolumuza devam etmek istiyoruz"dedi.
Adıyamanspor`un Ali Dağı Mesire aalanında düzenlediği pikniğe katılan Vali Mahmut Demirtaş ise, Pazar günü yapılacak karşılaşmada Derincesporu mağlup etmeleri halinde futbolculara 10 bin TL prim verileceğini müjdeleyerek, "İlimizin tek profesyonel takımı olan Adıyamansporu geldiğimiz günden beri destekliyoruz. Bundan sonrada desteklerimiz devam edecektir. Gönlümüz ve yüreğimiz her zaman sizlerle beraberdir. yeterki sizler iyi oynayarak, iyi bir maç çıkarın. Her zaman sizin arkanızda olacağız. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. Pazar günü yapılacak maçı kazanmanız halinde futbolcularımıza 10 Bin TL prim vereceğiz. Bütün Adıyaman sizlerden güzel sonuçlar beklemektedir. Hep birlikte Adıyaman`ın ismini ve Adıyamanspor`u daha iyi yerlere taşımak ümidiyle Pazar günü yapacağınız karşılaşmada sizlere şimdiden başarılar diliyorum"dedi.
Adıyamansporlu futbolcular ise, Vali Mahmut Demirtaş`ın prim müjdesine alkışlarla karşılık vererek teşekkür etti.
Adıyamanspor Yönetiminin Ali Dağı mesire alanında düzenlediği pikniğe Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Adıyamanspor Başkanı Abdullah Erdem, takımın yönetim ve teknik kadrosu ile futbolcular katıldı.
Editör: Adıyaman Haber