KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

Gölbaşı ilçemizde yıllar sonra yerel seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi kazandı. Halkımız genç, dinamik bir kardeşimiz olan Sn. İskender Yıldırım ' ı Belediye  Başkanı seçti. 

Gölbaşı Belediye Başkanımız  Sn. Yıldırım göreve başladığı günden beri halkla iç içe , daha güzel bir Gölbaşı için  hizmet arayışını sürdürmekte olup halkın teveccühünü kazanmıştır. Yine kazandığı günden beri siyasi kimliğini  bir tarafa bırakarak herkesin başkanı olma yolunda büyük  çaba sarf ettiği halk tarafından da bilinmektedir.  

 Özellikle ilçemizde son zamanlarda bazı art niyetli kişi ya da kişiler tarafında bu hizmet anlayışını  sekteye uğratmak isteyenler ilk başta çöp konteynırlarını park alanlarında dökerek çevreye ve çevre halkına büyük  haksızlık  yaptı. En son olarak da hepinizin bildiği gibi ilçemizde son günlerde meydana gelen su sıkıntısıyla ilgili  su şebekesi anahat vanası, bazı provokatörler tarafından kapatılarak ilçemize gelen şebeke suyunda azalmaya neden oldular. Halkımıza  Kurban Bayramında  bu haksızlığı  reva görenler, kamu malına zarar verenler hedeflerine asla kavuşamayacakladır. 

Gölbaşı  ilçemiz halkına bu haksızlığı yapanları kınıyor, değerli kamuyonun takdirine sunuyoruz. 
Birlik ve beraberliğimizi hiçkimse bozayamacaktır. Gölbaşı hepimizindir. KAMUOYUNUN bilgilerine 
Saygılarımla