Bilmeyen de sanki Ülkemizde haddinden fazla  “İş” var ve bu “iş”leri de yürütecek eleman bulunamıyor. Bundan dolayı da bu “İş”lerin yürümesi için bazı kişilere 3.cü, 4.cü 5.ci “iş”ler veriliyor.

Siyaset , muhalefet falan bir tarafa gerçekten artık işin “cılkı” çıktı. En adil Adalet Toplum vicdanıdır. Bu konuda Toplum vicdanı rahatsız.... Öyle adamları öyle görevlere atıyorlar ki adamların o işle hiç mi hiç alakası yok.. Hem de 4.cü 5.ci görevler... Amacın bu kişilere “Hava”dan maaş vermek olduğunu herkes biliyor.

Sayısını kimsenin bilmediği C.Başkanı Baş Danışmanlığı ve Danışmanlığı atamaları yetmemiş olacak ki şimdi de Kamu bankaları yönetim kurulu üyeliği çıktı. Neredeyse bütün eski AKPARTİ M.Vekilleri ve bürokratları buralara atayıp “Hava”dan maaşlar veriyorlar. Ama milyonlarca üniversite mezunu genç ise asgari ücretle de olsa çalışacağı bir iş bulamıyor.

Son örnek Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu, “Asrın güreşçisi” ünvanlı Güreşçi Hamza YERLİKAYA...

YERLİKAYA taşıdığı “Misyon” nedeniyle çok gündem oldu. Gündem oldu çünkü Hamza YERLİKAYA’nın Türk Milletinin gönlündeki Yeri apayrı.... O bir Milli kahraman ..

Sevgili Hamza kardeş; Sen diğerlerinden farklısın. Bu itibarla sana ayrı bir parantez açmak gerekiyor ;

Sen ; 17 yaşında Büyükler Dünya şampiyonu olmuş ve Uluslararası Güreş Federasyonu (FILA) tarafından “Asrın güreşçisi” ünvanını almış ve hepimizin gururu olmuş birisin.

Sen ; 2 Dünya, 3 Olimpiyat ve 8 Avrupa şampiyonluğu  kazanarak erişilmesi güç bir rekorun sahibi olmuş ve Türk Milletinin gönlünde taht kurmuşsun.

Eski bir M.Vekilisin, Bakan yardımcılığı maaşı alıyorsun, C.Başkanlığı Baş danışmanlığı maaşı alıyorsun, Sporcu Şeref aylığı maaşı alıyorsun;

Yahu gözünü seveyim, “3 kuruş” için değer mi Banka yönetim kurulu üyeliğine... İhtiyacın mı var bu paraya? Allahaşkına sen ne anlarsın Bankacılıktan..

Dedik Ya ; Sen partili partisiz Türk Milletinin gönlünde taht kurmuş, Milli bir kahramansın. Türk Milletinin Gururu, övünç kaynağı olmuşsun değer mi be kardeşim..

Gel bu kardeşini dinle , sana yakışanı yap ve bu görevi kabul etme affını dile. Sen seni “Ucuz” etme. Vallahi Milletin gözünde çok büyürsün.Takdir senin.

Beni bağışlasınlar, bir kaç söz de  sevgili AKPARTİ’li arkadaşlara;

Siz de artık bir şeyler söyleyin. Cefayı çeken siz , Sefayı çeken bunlar. Milyonlarca gencimiz asgari ücretle dahi bir iş bulamıyorken ; Bazı “Ayrıcalıklı” kişilere hiç ihtiyaçları yokken, Atandıkları “işler”le hiç alakaları yokken, üstelik bir çoğu yaşını başını almış 70-80 yaşlarına gelmiş bu kişilere böyle yüksek maaşlar verilmesi sizi de rahatsız etmiyor mu? Nedir bunların bu “Para” sevdası? Yazık değil mi...  Bu paralar hepimizin. Bu kadarı da fazla değil mi artık....

Bunların yerine, eğitim aldıkları branşlarda, Üniversite mezunu gençleri işe alsalar, bu gençleri o kurumların AR-GE bölümlerinde çalıştırıp yetiştirseler daha iyi olmaz mı?

Ben şahsen bu “Hava”dan maaş alanlara hakkımı helal etmiyorum. Neticede bu paralar bizim, yani hepimizin parası.