Çanakkale’nin Çan ilçesinde yaşayan Adıyamanlı yazar Mehmet Ali Öztürk çıkarmış olduğu “Geliştiren ve Değiştiren Hikayeler” adlı kitabını Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan yetkililere takdim etti.

Yaşanmış olaylardan yola çıkarak yazdığı kısa hikayeleri bir kitapta yayımlayan sosyolog Mehmet Ali Öztürk, kamu kurum yetkililerini ziyaret ederek, kitabını hediye etti.

"Hikayeler yaşanmış olaylardan bir alıntıdır"

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Çoban’ı ziyaret ederek kitabını takdim eden yazar Öztürk, şunları kaydetti;:

"Geliştiren ve Değiştiren Hikayeler" adlı kitabım benim ilk göz ağrımdır. Bu kitabımın oluşması yılların ürünüdür. Tilki Yayınları’ndan çıkan kitabım okurlarım tarafından çok ilgi gördü. Bu kitabımda yaşanmış olan hikayelere kısa kısa yer verdim. Bu hikayeler yaşanmış olaylardan bir alıntıdır. Çevremizde yaşanan acı ve bir o kadar hüzün dolu olaylar var ki, bu olaylardan etkilenmemek elde değildir. Yüce rabbimiz bizlere bir hayat vermiş. Ve bizlerde bu hayat içerisinde acısıyla tatlısıyla bir yaşam sürdürmekteyiz. Yaratılışımızla birlikte hayatımızı kaliteli bir şekilde sürdürmemiz için mücadele içerisine gireriz. Bu eser, hayatın içindeki olaylardan ve yaşanmışlıklardan ilham alınarak oluşturulmuştur. Bir nebze de olsa kaliteli ve daha konforlu bir hayat sürmemiz için bu hikayeler bizlere ışık olup yol gösterecektir.

Kitaba internet ortamından da ulaşılabilecek

Kitaba internet ortamından da ulaşılabileceğini kaydeden Öztürk, "Türkiye’nin her yerinden kitabıma yoğun bir ilgi var. Adıyaman doğumlu bir yazar ve sosyolog olarak yeni çalışma içerisindeyim. Yeni eserle ilerleyen günlerde okuyucularımın karşısına çıkmayı düşünüyorum. Bugünde Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirerek, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Çoban ile İl Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanı Atıf Bostancı’ya kitabımı takdim ettim. Sayın hocalarıma bana gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederim."dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Çoban ile İl Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanı Atıf Bostancı’da, kendilerine hediye edilen kitaptan dolayı Öztürk’e teşekkür ederek, başarılar diledi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha