AKP BALKONU 

Kardeşlerim sizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bugün bu anlamlı buluşmada bize göstermiş olduğunuz güvenden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Hepiniz hoşgeldiniz!  Bu zafer Ortadoğu’nun Afrika’nın Asya’nın Amerika’nın Antarktika’nın zaferidir. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Ak parti olarak durmadık çalıştık. Kadrolarımızı yeniledik, yetmedi MHP’yi de kadromuza katarak sınırlarımızı genişlettik. Tabi bu burda bitecek diye bir kural yok. Transferlerimiz devam edecek gerekli gördüğümüz aksayan yönlerimizi gördüğümüz anda oraya transfer yapmak boynumuzun borcudur. (Dombra müziği). Değerli kardeşlerim seçim süresince bize edilen hakaretlere biz de misliyle cevap verdik. Bazen hakareti biz başlattık ama artık seçim bitti! Yeni şeyler söylemek zamanı. Biz hakkımızı helal ediyoruz açtığımız davaları geri çekiyoruz bunu da sizin için yapıyoruz. Sizi çok seviyoruz be ! (Uğur ışılak Edirne’den Kars’a). Bu zafer yalnız bizim değil CHP’nin de MHP’nin de Hdp’nin de zaferidir. Kimse yenildim demesin biz hepimiz kazandık  diyoruz. Medyayı ve iktidar olmanın avantajlarını belki biraz fazla kullandık ama inanın bunu sizin için yaptık. Mitinglerimizde hep söyledik terör yuvalarına gereken dersi vererek ülkemizin kuşatılmasına asla müsade etmedik. Bize verdiğiniz % 5.. oy oranı çok anlamlıdır. Bu oylar doğru yolda olduğumuzun bir kanıtıdır inşallah bu oranı yüzde yüze getireceğiz. Kardeşlerim fazla zamanınızı almak istemiyorum. Tüm dünya zaferimizi kutluyor. Bu gün eğlenmek en büyük hakkınız. Yalnız kaybedenlerin evinin önünden geçerken üzülmüş gibi yapın ayıp olmasın onlara da ! Yarından itibaren yeni bir sayfa açıyoruz ustalık döneminden patronluk dönemine geçiyoruz hepimize hayırlı olsun. İyi geceler diliyor hepinizi sevgi saygı ve merhametle kucaklıyorum. Kalın sağlıcakla. 

— mikrofonu kapatın 

... kapattık efendim

—  zor bi konuşmaydı içimden geldiği gibi konuşmak vardı ya neyse ! 

... mikrofon açık kalmış efendim

— ver mehteri... 

CHP BALKONU   

Sevgili hemşehrilerim ! 

Belki iktidar olmadık ama kazanan biz olduk. Milletvekili sayımız 15 arttı. Vekil sayısı 600 oldu diye olmadı bu, nasıl oldu bu tabi ki başarımızdan dolayı. Karşımızda güçlü bir lider var bu başarı bize çok bile oldu. Tıpış tıpış dediğim adaylara oy verdiniz eyvallah onda bir kusur yok! Niye iktidar olmadınız diye soracak olursanız yahu kardeşim CHP şu an hazır mı iktidar olmaya, biz henüz hazır değiliz. Şaka değil, lider olarak beni seçmişseniz bu size az bile, benden değil lider CHP ye kapıcı bile olmaz. Belki 10 defadır yeniliyoruz ama bu başarısız olduğumuz anlamına gelmez. Buraya gelmeden önce Akp balkonunu dinledim meğer bizde kazanmışız vallahi o kadar sevindim ki. Hem biz iki parti ile mücadele ettik bakın ben yarım siyasetçi bile değilken bu kadar oy alıyorsam... burda bunun devamını getirmeyeyim yoksa kendime hakaret edeceğim sanki ! Bütün illerden özeleştiri isteyeceğim vermeyen olursa kapı önüne koyacağım. Bizim genel merkezin kedisi Şero’da hesap verecek yok öyle mır mır uyumak! Zaten suçun büyük kısmı onda kedi canın senin ! Lafı boş yere uzatmaya gerek yok milletimiz benim sayemde CHP ye oy veriyor ben olmazsam CHP bir hiç. Akp kazandı diye sanki tek başarı onların mı oluyor Ortadoğu kazanmış Avrupa kazanmış Antarktika Afrika kazanmış ben niçin kaybetmiş olayım. Daha önce hiç bu kadar kazanmamıştım meğer ne kadar da başarıymışım. Önümüzdeki dönemde merak etmeyin başarısız olmak için elinden ayağımdan ne gelirse yapacağım. Kadroları cahillerle yiyicilerle dolduracağım CHP’nin altını üstüne getireceğim. İşe ilkin ŞERO’dan başlayacağımı söyledim. Bana gelince istifa etmem için bir sebeb yok yeminle başarılı olmuşum inanmıyorsanız Akp balkonunu tekrar dinleyin. İstifa yok, ne var : şu var. Aynadan kendime biraz kızarım söz ! Eğer çok kızarsam aynaya yumrukta atabilirim tutmayın beni ! Sonuç olarak şunu söyleyeyim nerede CHP’nin sahipleri ? Benim partiden atılmam için daha ne yapmam lazım? Biraz kafası karışık bir konuşma oldu ama neyse idare edin beni. Sınıf başkanı olmayacak adamı CHP Başkan yaparsanız bu olur. Yüzde 25 çok iyi oran ye iç yat ...

MHP BALKONU 

Sunucu: Kameralarımızı Akp balkonuna çeviriyoruz değerli arkadaşlar! liderimiz ordan konuşmalarını yapacak

Eyyy Erdoğan sen kim olu.... pardon. Sayın ERDOĞAN’ı  benimle beraber tebrik ederim. Ortak olduk kazandık fazla bir şey söylemeye gerek var mı? Partimizi bakkal olmaktan kurtarıp AVM’de daha büyük olarak açtık. Kaybolduk ama varız biz. Milliyetçiliği bizde ayaklar altına almaya karar verdik. Zaten bu milliyetçilik modası geçmiş bir şey. Bizim tek derdimiz vatan aşkı. Herkese başarılar diliyorum yeni hükümetimiz kurulunca inşallah bana da kıyıdan köşeden bir bakanlık mı olur yoksa danışmanlık mı olur onu bilemem. Şimdi ilkokul 4, ortaokul 4, lise 4 etti mi sana 12. Biz yüzde kaç aldık?  7 diyor Erdoğan. 12+7= 19  hangi yıldayız 2019. Bize 19 vekil yeter. Hoşçakalın. 

HDP BALKONU

Hiç bir zaman bir siyasetimiz olmadı. Fikrimiz nedir, ne değildir hiç söylemedik. Liderimiz hapiste zaten. Eğer o olsaydı mutlaka bir şey söylerdi. Bu sene de milletimiz bizi Meclis’e gönderdi. Sorun çözecek bişeyler yapın dedi. Bakalım biz yine nasıl boş boş oturacağız. Ha varız ha yokuz. Öneri yok bizde ne var bizde eleştirmek var. Daha ne olsun. Zaten bizi takan da yok. Otur ye maaşı. Bahçeli ve biz şen olalım ikimiz ! 

GÜNE DAMLAYAN

İkinci Meşrutiyet döneminde nazırlığa getirilen bir zat, çok geçmeden yeğeninin vali olarak atanmasını sağlar. 

Karşılaştıklarında, Neyzen:

–Maşallah, kardeşinizin oğlu tıpkı fasulyeye benziyor.

–Genç yasta vali oldu, neden fasulyeye benzesin?

–İşte bende onun için benzetiyorum ya. Fasulye de sırığa sarılarak büyür.