Baba kızına tecavüz eder kız öldürülür...

Abi kız kardeşine tecavüz eder kız kardeş öldürülür...

Amca kız yiğenine tecavüz eder kız yiğen öldürürlür...

Dede kız torununa tecavüz eder kız torun öldürülür...

Dayısı kız yiğenine tecavüz eder kız yiğen öldürülür...

Bir bakmışsın imam, müezzin, bir bakmışsın öğretmen, memur, sokakta bakkal, kasap, berber ufacık erkek çocuklarını, bebeleri, kız çocuklarımızı yavrularımızı durmadan istısmar eder, köseye sıkıştırır, elleriyle o masum bedenleri ruhları kirletirler. Bizler mi hala çok dindarız, çok ahlaklıyızdır. Çünkü sıra daha bize gelmemistir.

Bazen birlik olurlar 13 tane, 23 tane şeref yoksunu sözüm ona insan müsveddesi artık kaç olduysa ufacık bir bedeni toplu istismar ederler, sonrada cumaya gider iki rekat namaz kılarlar sanarlar ki günahlarından arınmış olurlar...

Bazen bir köy dolusu erkek bir olur, ufacık bir bedene yıllarca, sırayla tecavüz ederler kız çocuğu bilmez susar, konuşur susturulur, anası bilir ama sadece susar, susar ve susar...

Sadece yobaz ve cahiller değildir bu tecavüzleri gerçekleştirenler. Çoğu zaman bunlar yüksek tahsilli erkek diye tabir ettiğimiz yaratıklardan meydana gelirler. Bunlar bir şeyler olur, birileri olur, belediye başkanı olur, siyasetçi olur, bürokrat olur, öğretmen olur, memur olur, imam olur, müezzin olur, kuyumcu olur, bakkal, kasap olur, sigortacı olur, avukat olur, iş adamı olur, haysiyetsiz olur, kişiliksiz olur, olur da olur. Yani hep olur ve bunların en büyük ortak özelliği de dillerinden Allah kelimesini düşürmemeleri olur ne hikmetse...

Demem o ki sözün kısası en çok namustan, şereften, haysiyetten, dinden, imandan, Allah`tan bahsedenler ne hikmetse en namussuz, en haysiyetsiz, dinsiz, imansız, Allah`tan korkmaz olanlardan olur...

Gözü milletin kapısında, penceresinde, namusunda olmayan biri, milletin kapısına, penceresine, namusuna bakmaz laf etmez, bilin ki biri bunları çok tekrarlıyorsa bunları düşünüyordur. Çünkü insanın fikri neyse zikri de o olur.

Ne yazık ki ülkemize kadın cinayetleri çocuk istismarı tecavüzler %binler oranında gün geçtikçe artmaktadır. Bunun sebebi de siyasetin siyasilerin bu gibi suçlara karşı ağır cezai yaptırımların uygulanmasını, arttırması gerekirken, çanak tutmaları hatta ve hatta utanmasalar teşvik verecek, destekleyici açık açık söylemler sarf etmeleridir ve süreki mağdurda suçu bulmaları olaylara bir kulp takmalarıdır. Mağdur yine mağdur yani linçli bir mağduriyet, toplumun nazarında o mağduru yerden yere vurmak ve intihara sürüklemeye kadar giden bir sözel saldırganlık var ve bu kabul edilmez bir şeydir.

EMPATİ diyorum ve susuyorum..!

Yani devlet baba diyor ki ben çocukları, kadınları korumuyorum

Peki Anayasa bu durumda ne yapıyor diğer tüm anaların yaptığı gibi sadece susuyor susuyor ve susuyor.

Yapmayın etmeyin yahu hiç mi ahlak kırıntısı yok sizde. 18 yaş altı evliliğe çanak tutmak mı evletin işi. Yoksa mani olup o çocuğu korumaya almak mı devletin işi.

Eyyy her gün namustan, ahlaktan, dinden bahseden hacı amca. Elinde tespih o kızını koyun gibi satman hangi kitapta yazıyor, sen hangi dinin mensubu hangi ahlaki çöküşün ağır bedelisin.

Ya sen ey Allah`tan korkmaz, kuldan utanmaz, arsız, namussuz, şerefsiz, haysiyetsiz hiç için sızlamaz o ufacık bedene dokunurken, o iğrenç ellerini o bedende gezdirirken.

Emin olun ki bunları yapanların da bunlara sebep olanların da susanların da yeri cehennemin dibi...

Ne çok namusu kadınlarda aradık. Namusu onların bacak aralarına sıkıştırdık. Oysa ki namus bacak arasında değil beyinlerdedir. Ama görüyorum ki etraftakilerin beyni sadece bellerinin altında çalışıyor, kalpleri kurumuş, vicdanları hiç olmamış ve namus denen şey o erkek denen insanoğlunun çoğunda aslında hiç olmamış.

Susma kadın susma susma susma. Unutma gökyüzünden yağmuru döken bir yaradan var. Susma haykır bağır çağır ama susma, kabullenme sineye çekme. Sen bireysin, sen bir insansın, sen bir varlıksın. Nefes alıp veren, düşünen, sorgulayan, yargılayan, karar veren karar alan, tercih yapan en muhteşem varlıksın. Adi olanlar onlar. İnsanlıktan çıkıp yaratıklaşanlar onlar.

Cumhuriyetin sana verdiği hakları başkalarının iradesine teslim etme.

Susmuyoruz susmuyoruz susmayacağız...

Sindirmiyoruz sindirmiyoruz sindirmeyeceğiz...

Haykır, bağır çağır inlet ama susma tacize, tecavüze, istismara asla susma; kendinizi de, çocuklarınızı da, hemcinslerinizi de, bedenlerinizi de teslim etmeyin ettirmeyin.

Onları koruyan kanunları varsa bizimde kanunlardan büyük Allah`ımız var. Susarsak eğer kalbimiz kurusun aldığımız nefeslerimiz son bulsun.

Uyuma insanoğlu uyuma sıradaki sen de olabilirsin, evladında olabilir, ailenden biride olabilir, komşun da olabilir, akraban da olabilir...

Ezilmek kaderiniz değil, sen susarsan dünya susar, rüzgar susar, güneş susar, ay susar, yıldız susar, yağmur susar, bulut susar, gökyüzü susar denizler, okyanuslar susar, tabiat susar. Susma kadınlarımıza çocuklarımıza zulm edilirken susma, bilki eğer susarsan bu yaradanın zoruna gider susma..!

TECAVÜZE TACİZE İSTİSMARA SES ÇIKAR İNSANLIK ONURU İÇİN SUSMA HAYKIR