"Sağlık-Sen Adıyaman şubemiz açık ara farkla yetkiyi perçinlemiştir"

Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yakub Çelik, yaptığı açıklamada, “Mayıs ayı itibariyle Sağlık-Sen Adıyaman şubemiz; İl Sağlık Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Adıyaman Üniversitesi ve bunlara bağlı bütün kuruluş ve hastanelerde, Sağlık-Sen yüzde 76, TSS yüzde 13, SES yüzde 8, diğer yüzde 3 gibi bir sonuç alarak, açık ara farkla yetkiyi perçinlemiştir.” dedi.

Çelik, ifadelerini şöyle sürdürdü:

“Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın haklı mücadelesini sürdürmede en ufak bir tereddüt yaşamadan ilgili platformlarda en net şekilde eleştirilerimizi dile getirerek, bizlere vermiş olduğunuz emanet şuuruyla sahiplendiğimiz tabanımızın iradesini Sağlık-Sen’in hak temelli mücadelesini her zaman ve her zeminde teşkilatımızın desteği ile tereddütsüz ve etkin şekilde sürdürüceğimizi buradan ifade etmek isterim.

Bizlere güvenip, her zaman yanımızda olan ve üyelikleri ile bu başarıya imza atan, en başta çok değerli Sağlık-Sen üyelerimize, bu başarıda çok emeği olan başta Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcımız Sn.Yasin Barutçu abimize, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, ilçe başkanlarımıza ve ilçe teşkilatlarımıza, işyeri temsilcisi arkadaşlarıma, delegelerimize, denetleme ve disiplin kurulu üyesi arkadaşlarıma, kadın kolları başkanımız  ve yönetimine, gençlik kolları başkanımız ve yönetimine yürekten teşekkür ederim. Bu başarı hepinizin ortak başarısıdır, hepinizi ayrı ayrı tebrik eder, saygılar sunarım. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın inşallah.”

Kaynak : PHA
Kaynak: pha