Kahta Devlet Hastanesine başhekim olarak atanan Çocuk Hastalıkları Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak, yeni görevi ve Kovid-19’a ilişkin açıklamada bulundu.

15 Nisan'da Kahta Devlet Hastanesinde başhekimlik görevine başladığını aktaran Uzm. Dr. Parlak, “Yaklaşık 45 gündür görevimi icra etmekteyim. Ben Kahta'lıyım. Kahta'yı çok seven ve elimden geldiğince buraya hizmet etmek isteyen bir insanım. Çocuk hastalıkları uzmanıyım. Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum. Daha sonra ihtisasımı Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra zorunlu hizmetle önce Gerger'e atandım. Daha sonra Sincik Adıyaman merkez. Kahta, Göçeri gibi hemen hemen Adıyaman'ın her yerinde çalıştım.” dedi.

Hastanede Kovid-19 vaka sayında düşme yaşandığı bilgisini veren Başhekim Parlak, şu ifadeleri kullandı:

“Hastanemizde şu an doluluk oranlarında ve hasta sayımızda düşme oldu. Halkımız da bu tedbirlere uydukça, maske mesafe ve hijyen kurallarına uydukça bu pandemi sürecini el ele daha rahat atlatacağız. Hastanemiz büyük bir hastanedir. Biz de bu süreçte sağlık çalışanlarımızın yanında durmaya çalışacağız. Milletimize en iyi hizmeti verebilmek için hepimiz bir arada el ele bu süreci birlikte atlatacağız.”

 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha