Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Evde Bakım Hizmetleri ve ASDEP saha çalışmalarına kontrollü sosyal hayat çerçevesinde tekrar başladı.

İl Müdürü Çelik, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs  Kovid-19 ile mücadele sürecinde bulaş riskinin minimize edilmesi amacı ile bakanlığımız tarafından ASDEP saha çalışmaları durdurularak,  evde bakım hizmeti dijital ortamda yürütülmeye devam ettiğini söyledi.

Çelik, kontrollü sosyal hayat dönemine geçilmesi ile birlikte  verilen evde bakım hizmetinden faydalanan 7 bin 105 vatandaşa verilen evde bakım hizmetine yönelik olarak denetim ve rehberlik faaliyetlerine tekrar başladıklarını belirterek, şunları ifade etti:

"Bugüne kadar 46 bin 406 hanede 130 bin 612 vatandaşımızla yapmış olduğumuz ASDEP saha çalışmalarına kontrollü sosyal hayat kuralları çerçevesinde kaldığımız yerden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görme ve gerekli tedbirleri alma noktasında saha çalışmalarına bizatihi katılarak çalışma arkadaşlarımızla gerekli rehberlik ve önleyici faaliyetleri tespit ediyoruz."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha