Genel Kurul toplantısına Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Başkanı  Abuzer Aslantürk, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ziya Duranay, Adıyaman Güney Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sırrı Dost, Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası  (ESOB) Başkanı Tahsin Çatan, Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı  Ahmet Saray, Kahta Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Veysel Yelboğa ve Başkan Vekili Abdullah Yaşar, İş Adamı siyasetçi,Ömer Yılancı, Kahta Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Sait Çetinkaya ve kooperatifin üyeleri katıldı.
Genel Kurulun açılış konuşmasını Kooperatif Başkan Vekili Mehmet Çatan yaptı.

Çatan, genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu:

“Bizleri onurlandıran başta değerli konuklarımız olmak üzere Kahta Basın Mensuplarına, esnaflarımıza ve Sanatkarlarımıza yönetim ve denetim kurullarımız adına çok teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Genel kurulumuzun hayırlı olmasını tekrar yüce Allah'tan diliyorum” 
Mehmet Çatan’ın konuşmasından sonra divan seçimi yapıldı. Divan başkanı tarafından gündem maddeleri tek tek okunarak oylamaya sunuldu. Bütün maddelerin kabulünden sonra dilek ve temennilere geçildi. Daha sonra 2017 hedeflerinin açıklanmasıyla birlikte toplantı sona erdi. Toplantıdan sonra konuklara yemek ikramında bulunuldu.


Kaynak : PHA

Editör: Adıyaman Haber