Başkan Mente, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; Kahta Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine atanan Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak’ın kısa bir süre içinde güzel bir dizayn ile yürüttüğü faaliyetler nedeniyle ekibini tebrik ziyaretinde bulunduğunu söyledi.

Yapılan faaliyetleri yakından takip ettiğini ifade eden Mente, kısa süre içinde 3 ilçeye hitap eden Kahta Devlet Hastanesinin güzel bir şekilde işletildiğini ve gerek ayaktaki hastalar için gerekse yatan hastalar için gayet rahat ve nezih bir ortamın oluşturulduğunu belirterek hastaların adeta kendilerini evinde gibi hissettiği modern bir hastanenin dizaynını ve işletmesini yürüten başta Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi ve yönetimini tebrik etti, bundan sonraki hizmetlerinde kendilerine başarı diledi.

Başkan Mente, Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak ile Adıyaman ve Kahta turizmi üzerine de kısa bir hasbihâl ettiklerini belirterek şunları dile getirdi:

"Bu güzel sohbetten sonra Sayın uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak  21-24 Kasım 2019 tarihinde İstanbul'da Adıyamanlılar tanıtım gününde görücüye çıkan fotoğraflardan bir tablo takdim ettim. Sayın Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak,  bana gösterdiği misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyor, bundan sonraki hizmetlerinde kendilerine başarılar diliyorum."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha