AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, Kahta ilçe merkezine bağlı belde ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Köylerdeki yatırımları ve ihtiyaçları istişare etmek amacıyla düzenlenen toplantıda, yapılan genel durum değerlendirmesinin ardından muhtarların talepleri alındı.
Muhtarların hizmet sunumunda en etkili çözüm ortağı olduğunu belirten Milletvekili Toprak, "El ele vererek, hepimizin ortak paydası olan Adıyaman’ımızı daha iyi bir noktaya taşımak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Milletvekili Toprak, konuşmasına şöyle devam etti:
"Bugün sizlerle burada bir araya gelmemizin amacı köylerimizin yatırımlarını değerlendirmek, eksiklerini tespit etmek. Samimi bir şekilde köylerimize neler yapabileceğimizi istişare ederek, meselelerimizi azimle, kararlılıkla etkin bir şekilde çözme niyetindeyiz. Hep beraber el ele verdiğimiz sürece Adıyaman’ımızı çok daha iyi bir noktaya taşımak mümkün. Vatandaşlarımızın yararına olan güzel çalışmalar yapalım.” dedi.

Milletvekili Toprak, daha sonra Kahta’ya bağlı Şahintepe, Ziyaret, Çataltepe ve Hacı Yusuf köylerini gezerek, muhtarlardan bilgi aldı.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha