Musa Yıldırım başkanlığında toplanan Kahtaspor yönetim kurulu aldığı karar ile Kahtalı Mıçe’yi takımın fahri başkanı olmasını oybirliğiyle kabul etti.

Alınan karardan sonra Kahtaspor başkanı Musa Yıldırım kararı Mıçe’ye sundu.

Kahtalı Mıçe, hiç tereddüt etmeden başkanlığı kabul etti.

Başkan Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Kahtalı Mıçe Kahta’nın en büyük değeridir. Bu gün Türkiye’nin neresine giderseniz gidin Kahtalı dediğimiz zaman ilk duyduğumuz konuşma Kahtalı Mıçe’nin memleketi mi? Diyorlar. Kâhta’mızı bu derecede tanıtan hemşerimizi takımımızın Fahri başkanı olmasından gurur duyarız. Teklifimizi anında olumlu karşılayarak kabul eden Kahtalı Mıçe’ye teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mıçe ise, “ Ben Kahta’da doğdum, Kahta’da büyüdüm. Nereye gidersem gideyim. Kâhtalı olduğumu söylerim. Türkülerimde de mutlaka Kahta adı geçer. Kahta benim memleketimdir. Yıllardır Kahta dışında kalıyorum. Ama gönlüm hep Kahta’dadır. Bundan sonraki hayatımı Kahta’da geçireceğim. Dışarıda kaldığım uzun sürede hep Kahta hasretini çektim. Kahta’ya döndüğüm için çok mutluyum. Burada geniş akraba ve dost çevrem var. Bu arada bu sene BAL liginde oynayacak olan Kahtaspor için yapmam gereken her şeyi yapmaya hazırım. Bundan sonra Kahta’nın her maçında sahalarda olacağım. Hedefimiz Türkiye 3. Ligine girmektir. Bütün Kahtalıları takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Beni takımın fahri başkanı seçen başkan Musa Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine de çok çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha