Kaymakam Saadettin Doğan'a köy ziyaretlerinde, İlçe Jandarma Komutanı Salih Furkan Sağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, İlçe Müftüsü Rıfat Çevik, İlçe Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Can eşlik etti.

İlçe görevine kısa bir süre önce başlayan Kaymakam Doğan, hem vatandaşlarla tanışmak hem de kırsal kesimde yaşayan vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görüp tespit etmek amacıyla gezi ve incelemelerde bulundu.

Ziyaret ettiği köylerde köy muhtarları ile vatandaşlar tarafından karşılanan Doğan, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri konuşuldu. Köylerde yapılan hizmetleri inceleyerek kurum amirleri ve köy muhtarlarından köylerle ilgili brifing aldı.

Okulları da inceleyen Kaymakam Doğan, öğrenciler ile sohbet ederek, talep ve şikayetlerini dinledi, ardından öğretmenlerle bir araya gelerek toplantı düzenledi.

Öğretmenlerden görüş ve talepler alan Kaymakam Doğan, eğitim seviyesinin artırılmasına yönelik çalışmalara destek vereceklerini kaydetti.

Kaymakam Saadettin Doğan, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Köylerimizi devamlı gezerek yetkililer ve köy muhtarlarımızla birlikte köylerin sorunlarını yerinde göreceğiz. Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olarak yaşanabilecek ve yaşanan sorunların çözümlerini hızlıca bulmak. Düzenli bir şekilde köy gezilerimizi sürdüreceğiz. Bu geziler ile köylerimizi tanıyacağız hem de hemşerilerimizin gelenek ve göreneklerini görerek onları daha iyi tanıma imkânına sahip olacağız."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha