Halil Tunçmen, Kahta ilçesinde yaklaşık 23 bin öğrencinin yaz tatiline girdiğini 9 bin civarında öğrencinin ise liseyi tamamladığını söyledi.

Olağanüstü bir dönemden geçen öğrencileri gayretlerinden dolayı tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yoğun bir tempoda geçen uzaktan eğitim sürecinde canlı derslere ve yüz yüze eğitime katılan öğrencilerimizin göstermiş olduğu sabır ve gayretlerinden dolayı içtenlikle kutluyorum. Güzel bir tatili hak ettiniz. Bu yaz tatili diğer yıllardan farklı olacak. Okullarımız bu yaz tatilinde sizin için açık olacak. Dileyen öğrencilerimiz öğretmenlerimizin hazırladığı telafi eğitimine katılabilecek. Bu yaz tatilinde hem dinlenerek hem de sportif, sosyal, kültürel ve akademik etkinliklere katılarak eğlenceli ve öğretici zaman geçirmeniz için güzel bir zaman yakalamış olacaksınız. Şunu bilmelisiniz ki yaz dinlencenizi, kendinizi geliştirecek aktivitelerle geçirmeniz, yeni eğitim öğretim yılına hazır, zinde ve motive olmuş bir şekilde başlamanıza vesile olacaktır. Her zaman olduğu gibi yaz tatilinde sizi zinde tutmak amacıyla kitap okumayı lütfen ihmal etmeyin. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim ve öğretim döneminde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin cıvıltıları içerisinde yine bir arada olacağımız sağlıklı günlerde buluşmak üzere, tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi canı gönülden teşekkür ediyor, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyorum."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha