Törenin açılışına, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan, Adıyamanlı işadamı Ramazan Aksoy, Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M.Süreyya Çağlar ve bir çok vatandaş katıldı.

Taş Yapı Mühendislik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mühendis Kutbettin Ulutaş, mağazanın açılışına gelen tüm konuklara teşekkür etti.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, burada yaptığı konuşmasında, "Kahta’da böyle güzel bir açılışta bulunmak bizleri çok mutlu etti, espiride olsa şunu söyleye bilirim ki, Moda önce Kahta’ya sonra Paris sonrada Türkiye’ye geliyor diye bir söylem var, Seramiksan’da bunu kanıtladı aslında, çok güzel bir konsept tekrardan ben Seramiksan Yönetim Kurulu Başkanını tebrik ediyorum." dedi.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, ise "Ben öncelikle böyle bir projeyi Kahta’ya kazandırdığı için teşekkürlerimi sunuyorum. İşletme sahibi, kaymakam bey, belediye başkanımız projeden bahsettiler. Projeyi işletenden bahsetmek istiyorum, çünkü hem bu tesisi kazandırmak hemde işin ehlinin bu projeyi hayata geçirmesi beni ziyadesiyle memnun etti. Umut ediyorum bu projeyle birlikte yapılan hizmetin Kahta halkına faydalı olacağını temin ediyorum."diye konuştu.

Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M.Süreyya Çağlar, ise "Seramiksan Türkiye’nin öncü seramik markalarından bir tanesidir. Bugün Adıyaman’da 235. mağazamızı açmak için bir araya geldik, firma sahipleri, uzun yıllardır zaten seramik sektöründe çalışmışlar daha önce kendileriyle geçmişte de tanışmışlığımız vardı, bugün böyle güzel bir mağazayı Adıyaman’ın Kahta ilçesine kazandırdık." dedi.

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mühendis Kutbettin Ulutaş da, "Firmamız yaklaşık 1980’den beri kurulmuş bir firmadır. Bugün açılışını yaptığımız mağazamız yaklaşık kapalı alan olarak bin 500 metrekare alan içerisine kurulmuş, Seramiksan firmasının desteklediği, bayiliğini yaptığımız firmamız, seramik satışlarımız, parke satışları armatür satışları, mekanik tesisat satışlarımız bunun gibi birçok çalışmalar içerisinde bulunmaktayız."ifadelerini kullandı.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan, Adıyamanlı işadamı Ramazan Aksoy, Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M.Süreyya Çağlar ve Taş Yapı Mühendislik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mühendis Kutbettin Ulutaş’ın kurdele kesimi ile mağaza açılışı yapıldı.

Konuklar daha sonra mağazayı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha