Polis Evine gelişinde Vali Demirtaş’ı ASKON Adıyaman Şube Başkanı İbrahim Genciz, dernek üyeleri ile işadamları karşıladı. 
Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda işadamlarıyla sohbet edilerek, ülke ve il ekonomisi üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Vali Mahmut Demirtaş’ı aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirten ASKON Adıyaman Şube Başkanı İbrahim Genciz, “ASKON olarak tek amacımız, ilimize ve ülkemize nasıl katma değer sağlayabiliriz, daha çok genci nasıl istihdam edebiliriz tek gayemiz budur. Ayrıca bu kahvaltıda bir araya gelmemizin temel amacı ülkemizin içinde geçmiş olduğu süreç itibariyle birlik ve beraberliğimizi koruyarak safları sıklaştırmaktır. Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın kahvaltı programımıza teşrif etmelerinden ve Adıyaman’a yaptığı hizmetlerden dolayı özellikle teşekkür etmek istiyorum”dedi.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi Sanayici ve İşadamları ile kahvaltıda buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mahmut Demirtaş ise, işadamlarına ilde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Türkiye’nin bütün illerinin problemleri olduğu gibi Adıyaman’ın da mutlaka problemleri ve sorunları vardır. İşadamlarımızla bu kahvaltı vesilesi ile Adıyaman’ın problemlerini karşılıklı görüştük. Ama bu problemler çözülmeyecek problemlerde değildir. Bilindiği gibi Adıyaman son yıllarda önemli yatırımlara ev sahipliği yaptı. Adıyaman’ın sorun ve sıkıntılarını çözmek için yoğun gayret sarf ediyoruz. Hepimizin tek bir hedefi var Adıyaman’ı ve ülkemizi çok daha iyi noktaya taşımaktır”dedi.

PHA

Editör: Adıyaman Haber