Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde çeşitli bölgelerde yürütülen kazı çalışmaları nedeniyle yollar büyük hasar gördü. Uzun süredir onarılmayan bozuk ve çökmüş yollar, hem sürücülerin hem de mahalle sakinlerinin günlük yaşamını olumsuz etkiliyor.

Mahalle ve sokaklarda oluşan çukurlar nedeniyle araç kullanmanın zorlaştığını belirten vatandaşlar, özellikle yoğun olarak kullanılan güzergahlarda ciddi sorunlar yaşandığını dile getirdi. Her gün yüzlerce aracın geçtiği yollarda araçlarının sık sık arızalandığını ifade eden sürücüler, yetkililerden kalıcı çözüm beklediklerini söyledi.

UGC Genel Başkanı Ahmet Öz: 'Eğitimde şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz'
UGC Genel Başkanı Ahmet Öz: 'Eğitimde şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz'
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlar, kazı çalışmalarının ardından yolların zamanında ve sağlıklı şekilde onarılmamasını eleştirerek belediyeye çağrıda bulundu.

Kaynak : PERRE

Kaynak: RSS