Havalandırma Grup 10 yılı aşkın süredir bu sektörde olup günümüze kadar başarılı bir şekilde gelmiştir. Ekip arkadaşlarının dinamik, tecrübeli, genç ve anında çözüm odaklı oluşu sayesinde birçok müşteriye kolayca ulaşım sağlayabiliyor. Bu sayede büyük firmalar ile anlaşmalar yaparak tedarikler gerçekleştiriyor. Bu tedarikler sonucunda da imalat tecrübesiyle birlikte başarılı bir uygulama gerçekleştirir.

Sektör içerisinde en iyi şekilde konumunu korumayı başarmış olan firma havalandırma fan sistemleri üzerinde birçok kategorisinden hizmet akışı sağlar. Bunlardan biri de kanal tipi fan seçenekleridir. Genellikle kullanım alanları konut, ofis, alışveriş merkezleri, spor salonları, laboratuvar ortamları, fabrika, boyahane, depo gibi birçok alanda kullanıma uygun cihazlardır.

Yerli Üretim Kanal Tipi Fanlar

Aircol yuvarlak kanal tipi fanlar bir diğer adıyla aspiratörler gövde kısmı yüksek kalite galvanize çelik kullanımı sayesinde ürün paslanmazdır. Aynı zamanda yüksek sıcağa ve benzeri sert ortam koşullarına da oldukça dayanıklı bir üründür Geriye eğik pervane sayesinde yüksek basınçlı hava akışı sağlanmaktadır. Oldukça düşük ses seviyesine sahip olan bu cihazların yüksek verimlilikleri vardır. Montaj aparatları sayesinde istenilen pozisyonda oldukça kolay bir şekilde bağlanarak kullanıma başlayabilirsiniz. IP55 koruma sınıfına dahil olan bu cihaz klamens kutusu ile elektriksel bağlantıyı rahatça yapmanıza yardımcı olacaktır. Dıştan motorlu olan ve monofore motora sahip şekli ile düşük enerji, tasarruf etmenizde yardımcı olur.

Kaynak: https://www.pointmarkt.com/aircol-315-kf-geriye-egimli-yuvarlak-kanal-fani-html

Editör: Adıyaman Haber