Adıyaman Belediyesi Başkanlığına açık çağrımdir.
Malum ülke olarak zorlu, sert ve belirsiz zamanlardan ülke olarak geçiyoruz. Gerek Doğu Akdeniz'deki Petrol aramaları konusunda olsun gerekte Barış Pınar Harekatı gibi ülkemiz için iki önemli konu hakkında muhalif tavır takınan, düşmanlarımızla aynı safta yer alan, bizi kınayan, karşımıza dikilen Filistin Devletinin ismi olan "filistin'in" ismiyle anılan caddemizin isminin değiştirilmesini toplum vicdanı olarak talep ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin boğazından kisip, sürekli yardımlarla destek olduğu Filistin Devletinin bu tutumu kabul edilebilir değildir ve biz vatandaşlar olarak artık ne o ülkenin adını nede o ülkenin bayrağını bir caddemizde görmek istemiyoruz. 
Caddemize isim olarak Kurtuluş, Zafer, Kahramanlar, Şehitler, Gazi gibi isimlerden her hangi biri koyulabilir, daha doğrusu koyulmali.
Benim kişisel fikrim Şehitler caddesi olmasi yönünde çünkü Adıyamanlilar ülkesi için şehit olan gençlerle dolu onların hatıraları yasatilmali, değer verilmeli ve bu değer somut olarak gösterilmeli. Hatta şuan filistin caddesi olarak tanimladigimiz cadde malum V harfi şeklinde V harfinin kesiştiği yerde şehitlerimiz için bir anıt dikebiliriz. Anıtın tepesinde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün büstü ve büstün altında ülkesi için şehit olmuş, toprağa düşmüş Adıyamanli bedenlerin İsimleri kazilmali.
Bu konuda Belediyemizin gereken hassasiyeti göstereceğini temenni ediyorum, gerekeni yapılacağını amasiz ve fakatsiz umuyorum.
Arkadaşlar sizlerde bu konuda bana destek olun ve belediyeye caddenin isim değişikliği için dilekçe verin. Çünkü ben verdim ama dilekcem red edildi gerekçe ise filistin devlet başkanının İngilizlerin maşası olmasiymiş ve bu savunma bana yazılı değil sözlü olarak telefonla aktarıldı. 
Keşke elin ülkesini savunacaginiza kendi vatandaşlariniza kulak verseniz.
Siradan bir vatandaş olarak olarak bunları talep ediyorum. Önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti sonra Türkiye Cumhuriyeti Devletinin çıkarları gelir benim için.  
Saygılarımla....