Fatih İlkokulu ve Ortaokulu yarıyıl tatilinde 8/B sınıfında düzenlenen karne dağıtım törenine Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, Okul Müdürü Davut Akpınar ve öğrenci velileri katıldı. 

Genel olarak 4 Lise, 8 Ortaokulu, 20 ilkokul ve 2 Anaokulu bulunduğu ifade edildi.

Çelikhan’da 834 lise ve ortaöğretim, 2 bin 630 ilkokul öğrencisi olmak üzere 3 bin 464 öğrenciye karnelerinin dağıtıldığı öğrenildi. 

Öğrenci velileri, yaptıkları açıklamada, Öğrencilerin bir dönem boyunca sarf ettiği emeklerin karşılığını karnelere yansıtması güzel bir duygudur. Çocukların başarısını arttırmak ve 2015-2016 eğitim ve öğretim birinci dönem tatili başlamıştır. Öğrencilerin karnelerini almak üzere biz öğrenci velisi olarak okula geldik. Okul idarecileri ve İlçe Kaymakamlığında bu törene katılması daha bir güzel oldu. Öğrencilerin motivasyonu açısından ikinci dönem bundan daha başarılı bir perforsman sağlanır, çocukların gelişimini ve eğitimi açısında daha güzel olacağını ve mutlu olduğunu düşünüyoruz dediler.

Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut karne töreninde öğrencilerin 1. dönem karneleri verirken eğitim öğretimle ilgili birer konuşma yaptılar. 

Karne törenin ardından ilçe Kaymakamı Adem Kaya İzci Köyüne gitti. 

PHA

Editör: Adıyaman Haber