Filistin caddesinde ne yapmaya çalışıyorsunuz? 
Neden ağaçları katlediyorsunuz?
Adıyaman Belediyesine soruyorum şuan yazacaklarımı.
Ki umarım sebebiniz filistin caddesini kültür ve sanat sokağına dönüştürmektir. Çok sordum ama kimseden her hangi bir cevap alabilmiş, yanıt bulabilmiş değilim. Tek temennim her şehir de olup ama Adıyaman da olamayan ve kesinlikle olması gereken kültür ve sanat sokağını yapıyorsunuzdur. Zaten yıllardır trafiğe kapalı bir sokağın neden bu kadar işlevsiz bırakıldığını anlayabilmiş değilim. Bu konuda sürekli yazmak istedim ama o kadar çok problem var ki filistin caddesi mevzusuna gelemedim. Zaten o sokak V harfi şeklinde. İki sokağın da yesillendirilip,ışıklandırılıp, cafelerle, eğlence, kitap, okuma, kültürel, sanatsal aktivitelere kazandırılması gerekiyor. Iki sokağı birleştiren o binaların altları dükkan haline getirilmeli, camlarla kaplanmalı, bir sokaktan bakınca diğer sokağı görebilmeli, diğer sokağa cıkabilmeli insanlar. Bu şehir, biz Adıyamanlılar aslında çok daha iyisini hak ediyoruz ama şimdilik zararın neresinden dönülse kardır. Bu şehre kültür ve sanat sokağı kesinlikle lazım ve istiyoruz.
Eğer yardım, fikir, danışmanlık isterseniz size ücretsiz olarak yardımcı olabilirim. Fikirlerimi paylaşabilirim. Pek sevgili Adıyaman Belediyesi.
....
Biz Adıyaman halkı olarak bu kadar kötü yönetilmeyi haketmiyoruz. Mesela her yere kültür merkezi projesi tanıtım bilbordları asmışsınız ama ortada daha temel dahi yok. Bu kültür merkezine ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? 
Ne zaman bitirmeyi düşünüyorsunuz? Farkında mısınız bilmiyorum ama bir yıl sonra belediye secimleri olacak yani belediye başkanı değişebilir. Projeler sürdürülebilir olmalı, laf değil icraat yapılmalı. Ne zaman temel atılacak, ne zaman kültür merkezi bitecek, bu konuda biz vatandaşları aydınlatmak zorundasınız. Tabela var uygulama yok. Çerçeve belediyecilik istemiyoruz.
....
Ayrıca birer ay aralıkla aynı caddeleri kazmayı nasıl acıklıyorsunuz. Biz halk olarak bıktık bu saçmalıklardan. Hiç kimse bana bir caddeyi üç  ay içerisinde üç kere kazmanın mantığını anlatamaz. Iş yapma kararı verdiğiniz de günü birlik mi iş yapıyorsunuz yoksa uzun vadeli mi planlar yapıyorsunuz diye soracam ama soramıyorum, neden! Çünkü planlarınız değil uzun vadeli olmak uygulamada da gördüğümüz gibi daha doğrusu gösterdiğiniz gibi kısa vadeli bile değiller. Vergilerimizi böyle boş işlere harcamanızı doğru bulmuyorum. Düzgün ve dürüst iş yapın lütfen. Bu şehir her şeyin farkında bunu bilin.

Vatandaşlık bilinci diye bir ders okullar da okutulmalı. Okutulmalı halk hesap sormasını bilmeli siyasilerden hesap sorabilmeli. Alamadığı hizmetler için, ödediği vergilerin kullanıldığı alanları öğrenmek için. Unutulmamalı ki siyasilerin işi bize hizmet etmektir, efendilik etmek değil.

Saygılar...