Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olarak 2 asra yaklaşan tecrübesi ile vatandaşlara hizmet veren PTT A.Ş. bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. 

PTT’nin kuruluşunun 179. yıldönümü etkinlikleri kapsamında kurum çalışanları ile birlikte Vali Aykut Pekmez’i makamında ziyaret eden PTT Başmüdürü Remzi Fırat, PTT’nin çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, PTT’nin 1840 yılından bu zamana 2 asra yakın bir süredir kesintisiz bir şekilde vatandaşlara çağın gereklerine uygun hizmet vermeye devam eden köklü bir kurum olduğunu söyledi.  

Vali Aykut Pekmez ise, PTT’nin 179. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, PTT çalışanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Vali Pekmez, PTT, uzun yıllara dayanan tecrübe ve birikimi, yaygın hizmet ağı ile vatandaşlara sunulan hizmetin kalitesini yükseltmek adına her geçen gün kendini yenilemekte olduğunu belirterek, "Gelişen teknolojiye uygun olarak dünyada haberleşme alanında yaşanmakta olan baş döndürücü gelişmeleri aynı anda uygulamaya koymaktadır. Bu vesileyle büyük bir özveriyle çalışarak halkımıza hizmet veren PTT’nin 179. kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm kurum çalışanlarına başarılar diliyorum.”dedi. 

Ziyarette PTT Başmüdürü Remzi Fırat, PTT’nin kuruluşunun 179. yıldönümü etkinlikleri kapsamında hazırlanan pul koleksiyonu ve harita kataloğu albümünü Vali Aykut Pekmez’e takdim etti. 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha