İl Binasında gerçekleşen Divan toplantısına Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz’ün yanı sıra Bölge başkanı Naci Şavata ve üyeler katıldı.

Toplantıda açıklama yapan Erbakan Vakfı Adıyaman Şubesi Başkanı Adnan Uyar, Genel Başkan Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan’ı Adıyaman’a davet etti.

İlk divan toplantısını gerçekleştirdiklerini ifade eden Uyar, “Erbakan Vakfına Adıyaman’da büyük bir ilgi var. İl divan toplantısı olduğu için kendi aramızda yapalım istedik. İnşallah ileriki zamanda Genel Başkan Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan’ı ilimize davet ediyoruz. Adıyaman, genel başkanımızı bekliyor. Bu coşku, bu sevgi muhabbetti var. Göreve başladığımızda kadın komisyonu, gençlik kollarını oluşturduk. Bizim genel başkanımıza sözümüz vardı. Biz milli görüş geçmişte olduğu gibi Adıyaman’ımız da bir kaledir. İnşallah yine başkent yapacağız dedik. Çok önemli yol kat ettiğimize inanıyorum. Düne kadar Fatih bey gelsin mi diye sükut edenler, bugün Fatih bey niye gelmiyor diye söylüyorlar” dedi.

Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz ise “Genel merkezimiz, genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan bey kendileri 2018 yılı itibariyle Erbakan vakfımızın şahlanış yılı olarak, atılım yılı olarak ilan etti. Bizler Allah’ın izni ile 2018 yılı itibariyle Adıyaman’da sizlerle birlikte il divanı gerçekleştireceğiz. Bu il divanımızda teşkilat hedeflerini bu hedefler doğrultusunda yapılan çalışmaları hep birlikte istişare edeceğiz, paylaşacağız. Bu çerçevede Adıyaman’da ilk toplantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Malatya’da, Elazığ’da il divanımız gerçekleşecek. Rabbim çalışmalarımızı hayırlara vesile kılsın. Ben bu vesile ile sizlere katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha