Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Alitaşı Mahalle Muhtarı Mustafa İlik ve yönetim kurulu üyeleri,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve İl Başkanı Mehmet Dağtekin’i ziyaret ederek desteklerini iletti.

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış’ı ziyaret eden muhtarlar  ilin sorunları ve çözüm önerileri üzerine  görüştü. Alkayış, ziyarette yaptığı konuşmada, muhtarların şehirlerin temel taşı olduğunu belirterek, "Bir şehirde sorun varsa ilk muhtarlar duyar dolayısıyla muhtarların rolü çözüm önerileri noktasında çok büyüktür. Bizler göreve geldiğimiz günden bugüne kadar sürekli muhtarlarımızla iletişim halindeyiz ve onların telkinlerini dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz."dedi.

 Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa İlik ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin'i ziyaret etti.Gerçekleşen ziyarette AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İbrahim Halil Fırat ve Yakup Taş’da eşlik etti. AK Parti İl Başkanı  Mehmet Dağtekin kendilerini ziyaret eden muhtarlara teşekkür ederek şunları ifade etti:

"Merkez ilçe başkanımız  Mustafa Alkayış ve teşkilat yöneticilerimizle muhtarlarımızı zaman zaman makamlarında ziyaret edip köy ve mahallerinin durumlarıyla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu ziyaretler doğrultusunda hizmetlerin daha hızlı ve etkin gelişmesini sağlıyoruz. Herkes bulunduğu makamı ve gücü farklı şeylere değil de kendi vatandaşlarının sorunlarına çözüm aramaya harcamalıdır. Elinde ki gücü kendi ihtirasları doğrultusunda kullanan mevki ve makam sahibi kişiler bu makamlarını yitirmeye mahkûmdurlar. Bulunduğumuz makamların hakkını vermek ve başarıya giden yolu; birlik, beraberlik, yardımlaşma, tevazu, kimseye tepeden bakmamaktan geçer. Bizler muhtarlarımızı önemsiyoruz onların bizlere ilettiği sorunlara çözüm noktasında iktidar partisi olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz."

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ise, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Muhtarları tanımlarken uç beyi olarak ifade eder, bizlerde muhtarlarımızı uç beyi olarak görüyor ve her daim yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum dedi. Milletvekili İbrahim Halil Fırat ise demokrasinin temel taşının muhtarlar olduğunu söyleyerek, her fırsatta onları ziyaret edip şehrin sorunlarını ilk ağızdan duyma fırsatı bulup çözümü noktasında elimizden geleni yapıyoruz."dedi. 

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa İlik ise birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara verdiği önem aşikardır. Biz muhtarlar da bu önemin bilinciyle devletimize milletimize en iyi ve en doğru hizmeti yaparak karşılık veriyoruz. İl ve merkez ilçe başkanımıza biz muhtarların sorunlarını ilettik, özellikle muhtarlara sekreterlik verilmesi ve muhtar evleri yapılması noktasında taleplerimizi ilettik, umarım kısa sürede bu sorunlarımıza çözüm bulunur. Biz Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve Merkez  İlçe Başkanı Mustafa Alkayış'ın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum ."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha