Referandum startının verildiği ilk günden bu yana şehrin bütün mahallelerini gezerek halkla buluşan ve Pazar günü gerçekleştirilecek olan referandumun önemi hakkında bilgi veren Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Haydar Efendi Caddesi ile Eskisaray ve Malazgirt Mahallelerindeki vatandaşlardan da ‘Evet’ sözü aldı.
Daha önce milletvekilleri, AK Parti il yönetimi ve bireysel olarak STK, siyasi parti, esnaf, pazar ve vatandaş ziyaretleri düzenleyerek, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda değişmesi gündemde olan 18 madde ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Kutlu, son olarak esnaf ziyaretlerinde bulunduğu ve mahalle toplantılarına katıldığı 1. Çevreyolu’ndaki Haydar Efendi Caddesi ile Eskisaray ve Malazgirt Mahallelerinde de ‘Yeni Anayasa’ hakkında bilgiler verip, destek istedi.
Esnafın ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kutlu, 16 Nisan’da ‘Evet’in çıkması ile Türkiye’de birçok şeyin olumlu olarak değişeceğini dile getirerek, “16 Nisan’da Adıyaman olarak ‘Evet’ rekoru kıracağız. Bugüne kadar hangi mahalleye gittiysem hepsi rekorun kendi mahallelerine ait olacağını söyledi. Bugünde aynı sözü siz veriyorsunuz. Allah’ın izniyle 16 Nisan’da il olarak ‘Evet’ rekoru kıracağız” diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha