Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış ve Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, esnafların sorunlarını dinledi.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış,ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı olarak il başkanının talimatları doğrultusunda her hafta Adıyaman esnafıyla bir araya geldiklerini ifade etti.

Özellikle pandemi sürecinde esnafın durumunu talep ve beklentilerini raporlayarak ilgililere özelikle başta milletvekilleri olmak üzere yetkililere ulaştırdıklarını aktaran Alkayış, şunları dile getirdi:

"Yerel de yapılan hizmetlerle ilgilide Belediye başkanımızla berabere Adıyaman halkımızın hemşehrilerimizin taleplerini yerine getirmeye onlara hizmet etmeye çalışıyoruz. Bugün de Adıyaman Belediye Başkanımız sayın Dr. Süleyman Kılınç, il başkanımız sayın Mehmet Dağtekin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanımız Mevlüt Kuştepe ve teşkilatlardaki arkadaşlarımızla beraber Erdem caddesindeki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz.  AK Parti olarak sürekli halkın gönlüne girmek. Halkımıza hizmet ederekı yaptığımız çalışmalarda esnafımızın özellikle hükümetimizin politikalarından memnun olması Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye olan desteğinin devam ettiğini görmek bizi gerçekten mutlu ediyor. Bütün hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz ve AK Parti teşkilatları olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Pandemi kurulları maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle riayet ederek hemşehrilerimizin taleplerini beklentilerini mutlaka alacağız ve bunları çözmek için yoğun bir gayret göstereceğiz."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha