Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetiminden, taburcu olan hastalara yönelik ev ziyaretleri aralıksız devam ediyor.
               

              Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde yatarak tedavi gören hastaları taburcu olduktan sonra evlerinde ziyaret eden hastane yönetimi geçtiğimiz günlerde de hastanede kemoterapi gören Elif Dümer’i evinde ziyaret  ettti. Ziyarette  Hastanesi Yöneticisi Dr. Talat Küçük ve Sağlık Otelcilik ve Hasta Hizmetleri Müdürü Esengül Yıldırım, hastane ile ilgili her hangi bir şikayeti olup olmadığını hastaya sordu. Hastane ile ilgili olumlu görüş bildiren ve eski sağlığına kavuşmasına katkı sağlayan, emeği geçen doktor ve görevlilere teşekkür eden Elif Dümer, “Hastanede tedavi gördüğüm sürede bana gösterilen ilgi ve hizmetten çok memnun kaldım.  Ben kanser hastasıyım ve ben bu kanseri yeneceğim, ben güçlü bir insanım. Hastane yönetiminin bizi unutmayıp ziyaret etmesinden çok memnun olduk.” diye konuştu.
             

              Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Talat Küçük, hastaneden tedavi gördükten sonra taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret etmeye devam edeceklerini belirterek, “ Haftada en az bir hastanın evini ziyaret ederek, hastaneden aldıkları hizmeti ve memnuniyetlerini soruyoruz. Hastalarımızın eksikliklerini yerinde tespit ederek yapılması gerekenleri uygulamak istiyoruz. Hedefimiz, hastanemizi hizmet kalitesi anlamında çıtayı en üst seviyelere çıkarmaktır. Bu yüzden de hastalarımızla iyi bir iletişim içinde olmak gerekmektedir” dedi.

Editör: Adıyaman Haber