UVB ışınlarına karşı koruyuculuk niteliği bulunan Avene güneş kremi güneş ile cilt arasına bir bariyer görevi sağlar ve böylelikle cildin birtakım tabakalarına nüfus etmesine yardımcı olur. Böylelikle UVB ışınlarının cilt altına etki ederek emilmesi engellenmiş olur. Avene güneş kremleri farklı cilt tiplerine uygun olacak biçimde özel olarak farklı nitelikler gösterecek şekilde tasarlanır. Bunun nedeni ise kişilerin güneş ışınlarına karşı göstermiş oldukları hassasiyet durumunun farklılaşmasıdır.

Avene Güneş Kremi Özellikleri

Kişilerin kendileri için tercih ettikleri Avene güneş kremi cilt özelliği ve problemlerine karşı özel olarak bulunmalıdır. Bu tip kremler spf oranlarına bağlı olarak zararlı ışınlardan korunma yüzdesini ifade eder. Bunun yanında, yağlı cilde sahip olan bireyler ciltlerine daha fazla özel ve hassas bakım yapmak durumundadırlar. Avene bu tip ciltlere göre de hassaslık düzeylerini göz önünde bulundurarak Avene güneş kremi yağlı ciltler adı altında üretmiş olduğu güneş kremlerini kişilerin kullanımı için sunmuştur. Bu özel kremler güneşten korunma etkisini artırmasının yanında cilt temizliği, maske ve sebum dengeleyici işlevlere de sahiptir.

Avene Güneş Kremi Kullanımı

Kuru ciltler için de etkili çözümler sunan Avene güneş kremi yaz mevsiminde kullanmak için bir formül geliştirmiştir Çevresel faktörlerden hızlı bir şekilde etkilenen hassas ciltler için de Avene güneş kremleri serisi mevcuttur. Avene güneş kremlerini satın almak için https://www.welldermo.com/avene-gunes-kremi adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber