Adıyaman Kent Konseyi Başkanı H.Sinan Temel, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Adıyaman Kent Konseyi olarak; şehrimizin sağlığına olumlu katkı sunmak amacıyla, sağlık alanında yaşanan sorunları ortak akıl anlayışıyla tespit ve çözüm önerileri sunmak, bunları rapor haline getirerek kamuoyu ve yetkililerle paylaşmak üzere, şehrimizde sağlık alanında faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşların davet edildiği Adıyaman Sağlık Çalıştayı düzenledik.” dedi

“Şehrimizde bu alanda ilk olduğunu düşündüğümüz çalıştayı 16 Haziran 2021 tarihinde, internet ortamında kamuoyuna açık, interaktif olarak ve canlı yayında gerçekleştirdik" diyen Temel, şunları ifade etti:

"Katılımcıların çok önemli ve değerli tespit ve önerilerinin paylaşıldığı programda ortaya konan fikirleri bir sonuç raporu olarak kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Akabinde yetkililerimize de dosya halinde sunacağımız raporumuzda katılımcıların farklı bakış açılarının da değerlendirildiği konulara da yer verdik. Fikirlere saygı çerçevesinde değerlendirdiğimiz bu hususu da değerli kamuoyunun dikkatine sunmak isteriz. Şehrimizin sağlığına olumlu katkı sunacağına inandığımız çalıştayımıza katılarak tespit ve önerilerini paylaşan ve raporda isimleri belirtilen değerli kurum temsilcilerimize gönülden teşekkürü borç biliyoruz. Ortak akıl anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz çalıştayımızın şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha