Bazı insanlar bilerek ya da bilmeyerek, bazı karalama kampanyalarına alet oluyorlar...

            İşte savunmacı karalamalardan iki örnek ve cevapları;

1- Diyorlar ki; Bu bir iktidar savaşıdır. Eyer ki Fethullah Gülen Hoca Efendi kazanmış olsaydı, bu gün biz millet olarak, Fethullah hocayı baş tacı edip, Tayyip ERDOĞAN`A da küfür ediyor olacaktık. Çünkü medya Fethullah Gülen`i Melaike, Tayip`i de bize öcü gibi gösterecekti. Darbe başarısız olunca bu defada Tayyip, Hoca Efendiyi bize öcü gibi gösteriyor. Onun için kimin haklı, kimin haksız olduğunu biz bilemeyiz. Ancak Allah bilir. Diyen zavallılar var.

 

Cevap: 1- Eeyyy Bunu bilerek söyleyen Vatan haini ya da bilmeyerek söyleyen geri zekalı; sen daha konuşmaya başlarken Terörist başı fetüya, Fethullah Gülen Hoca Efendi diyerek kendini ele veriyorsun. Türkiye ve Dünya Liderliği kanıtlanmış olan, Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN`A ise sadece Tayyip diyerek taraflı davrandığını açık, seçik belli ediyorsun. İktidar savaşı masum insanların kanını dökerek yapılmaz. Ancak ve sadece Demokrasi kuralları çerçevesinde siyaset yapılarak olur. Türkiye Cumhuriyeti Cumhur Başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Defalarca Fetüya Türkiye`ye gel çağrısı yapıldı. Gelip partisini kurup, seçimlere katılarak Milletin iradesine başvursaydı ya!!!... Ama o masun insanları Şehit etmeyi tercih ederek lanetlenmiştir.

 

2- Diyorlar ki; Tayyip ERDOĞAN başkanlık sistemini Türkiye`ye getirsin diye bu oyunu oynadı.

 

Cevap: 2- Eeyyy Memleketimin güzel yürekli insanları; diyelim ki Canımızdan çok sevdiğimiz Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN içimizden birilerine dedi ki; gidin kendi Milletinizin üzerine kurşun sıkın, ben size çuval, çuval altın vereceğim, istediğiniz mevki ve makama gereceğim, Demez ya, varsayalım ki dedi. Canımızdan çok sevmemize rağmen, eminim ki hiç bir Yurdum insanı bunu kabul etmeyecektir. Çünkü biz Onu, her daim bizim faydamıza kararlar verdiği için seviyoruz… Farz edelim ki, menfaat için bunu kabul eden bazı soysuzlar çıktı. Bu eylemi yaptılar. Ama İşler sarpa sarınca, kendi canları tehlikeye girince, gururları ve şerefleri ayaklar altına alınınca, eşi Vatan haininin karısı damgasını ve en önemlisi çocukları da Vatan haininin çocukları diye arkadaşları tarafında dışlanınca; demezler mi ki şu kişi bize bu işi yaptırdı. Derler elbet, diyorlar da, hepsi yani hainlerin tamamı Pensilvanya’daki insanlıktan nasibini almamış, Vatan hainini işaret etmektedir. Delillerle ve şahitlerle kanıtlanmış bir olayı, halen bahaneler bularak savunanları şiddetle ve esefle kınıyorum…   Fadlı DOĞAN

 

[email protected]