Orduzu Tabiat Parkında düzenlenen piknikte buluşan üyeler, voleybol, futbol oynadılar, develeme (topaç), yumurta taşıma, yoğurt yeme, elma kapmaca gibi geleneksel oyunların yanı sıra  faytona ve deniz bisikletine binerek  eğlenceli bir gün yaşadı.

Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Yunus Tosik, yaptığı açıklamada, gençlik meclisi olarak sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Tosik,  üyelerin bir birbirinden farklı etkinlikler ile keyifli bir gün geçirdiklerini belirterek, 'Etkinliklere katılmak isteyen bütün gençleri  Kent Konseyi Gençlik Meclisine beklİyoruz. Bize bu imkanları sunan Malatya Kent Konseyi  Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu'na çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Gençlik Meclisi  Üyesi Harun Bulak, ise Gençlik Meclisi üyelerinin kaynaşmalarına vesile olan bu piknik programının önemli olduğunu vurgulayarak, ''Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat'a ve Kent Konseyi  Genel Sekreterliğine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlik Meclisi  Üyesi Hacer Akkuş, düzenlenen programdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek" Çocukken oynadığımız oyunları tekrar hatırlamak ve oynamak bizleri oldukça heyecanlandırdı. Bizlere bu imkanı sunan Kent Konseyi  Genel Sekreterliğine çok teşekkür ediyorum" dedi

Kaynak : PHA
Kaynak: pha