Yaman Medya Grup bünyesinde bulunan Perre Haber Ajansı'nı ziyaret eden Nemrut Dağı Fotoğraf Sanatı Dernek Başkanı Bilal Mente, Adıyaman'da kalemi ve görsel olarak hizmet eden tüm haber yayın grubuna hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.
Başkan Mente, ziyarette UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Nemrut Dağı'nın tablosunu Perre Haber Ajansı Müdürü Mahir Alan'a hediye etti.
Ziyarette Adıyaman turizmi hakkında konuşan Mente," Adıyaman'ın tanıtımı noktasında basın en önemli desteklerimizden birisidir. Özellikle Perre Haber Ajansı bölgede yaptığı etkin çalışmalardan ötürü sesimizi ve tanıtım noktasında Adıyaman'a büyük katkı sağlamaktır. Bu anlamda tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum ve özellikle Mahir Alan beye ilgili alakalarından dolayı teşekkür ediyorum"dedi.

Alan, ise ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, Adıyaman tanıtım noktasında ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Mente, 21-24 Kasım 2019 tarihinde İstanbul'da düzenlenen Adıyaman tanıtım günlerinde sergilediği ve UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Nemrut Dağı'nın fotoğraflarından bir tablo hediye etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha