Adıyaman’da başarılı meslek gruplarını teşvik etmek amacıyla her yılsonunda yılın en başarılı meslek gruplarını belirleyip teşekkür belgesi ile ödüllendiren Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği tarafından bu yılın en başarılı meslek grubu Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli olarak belirlendi.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, gece gündüz demeden şehrin dört bir yanında çalışan temizlik personellerine gayretlerinden ötürü Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a, Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Yıldırım’a ve tüm temizlik personeline teşekkür etti.

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen programla temizlik personeline dağıtılan teşekkür belgeleri için düzenlenen törende konuşan Taş, her yıl 12’inci aydan itibaren hizmet alanında başarılı olanları ödüllendireceğiz.”dedi.

Taş: "Yüreğimize dokunan bizi son derece mutlu eden onure eden temizlik işlerimizi yılın en çalışkan birimi seçtik"

Taş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün biz Adıyaman Köy Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği olarak 15 Mart'ta almış olduğumuz bir kararla bundan sonra her yıl 12. aydan itibaren Adıyaman genelinde kendi branşlarında başarılı olan gerek mesleki anlamda çalışmalarından dolayı biz halkımıza hizmet eden değerli kardeşlerimize başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ve takdir onları ödüllendirmek adına karar almıştık dernek olarak geçen dönemde biz pandemi sürecinde çalışan hastane çalışanlarımıza hemşerilerimize doktorlarımıza teşekkür ettik.

Bugün de Adıyaman belediyesinin en çalışkan birimi olarak bu süreçte gece gündüz çalışan gerçekten yüreğimize dokunan bizi son derece mutlu eden onure eden temizlik işlerimizi yılın en çalışkan birimi seçtik. Kendilerine bugün burada bulunmalarından dolayı sayın başkanımızla çok güzel bir etkinlik yapacağımıza inanıyorum. Türkiye genelinde inşallah güzel bir örnek olacaktır, ses getirecektir diye düşünüyorum. Zaman, zaman yerden kaldıramadığımız çöpleri bile gece gündüz demeden temizliklerimizi yapıyorlar bize hizmet ediyorlar bizde teşekkür etmeye geldik onlara. inşallah bu onların yüreklerine biraz olsun bir su serpmiş olur. Bizim amacımız bu yaptıkları hizmete karşılık bir hediye vermekti."

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ise, muhtarların göstermiş oldukları duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Kılınç: Muhtarlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum

Kılınç,sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hakikaten çok önce düşünmüşler muhtarlarımızı şöyle bir düşüncesi var Adıyaman'daki meslek erbabı işlerini yapan meslek erbapları yani kim işini yapıyorsa onları ödüllendirme noktasını böyle bir organizasyonu bizden istediler. Burada temizlik işçilerimize böyle bir duyarlılıkları oldu, ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu arada temizlik işçilerimizi de kutluyorum canla başla temizlik işlerini yapıyorlar, bizde memnunuz. Bu anlamda şunu da söyleyeyim vatandaşlarımıza temizlik noktasında özen göstermelerini özellikle çöplerini konteynırlara atmalarını biraz daha şehrimiz çok daha temiz olur, çok daha güzel olur. Bu anlamda da daha temiz bir Adıyaman, daha güzel bir Adıyaman, daha yaşanılabilir bir Adıyaman olur. Ben yeniden muhtarlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.

Temizlik İşleri Başkanı Mahmut Yıldırım da, “Bizi yılın çalışkan birimi seçtikleri muhtarlarıma teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız kendi aralarında bir karar almışlar sağolsunlar bizi yılın çalışkan birimi seçmişler kendilerine huzurunuzda da teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız sağolsunlar onlar ile ben varım, onlar yoksa ben yokum. Beni başarılı kılan benim ekip arkadaşlarım, çavuşlarım, elemanlarım. Ben onların başında bir abiyim, bir arkadaşım, 24 saat sadece onlarla beraberim halkımız için elimizden geleni yapacağım." şeklinde yoruldu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :

Kaynak: pha