Milletvekili Toprak mesajında, yetkilerini yasalardan, desteğini halktan alan Emniyet Teşkilatı'nın, demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturduğunu ifade etti.

Toprak, şöyle devam etti:

“Ülkemizin her yerinde ve her şartta fedakarca çalışarak, üstlendiği önemli görevini, gece, gündüz, tatil, bayram demeden, çok ağır çalışma şartları altında yerine getirmektedir. Devlet ve Millet olarak varlığımızın demokratik düzen içinde her türlü iç ve dış tehlikeden uzak tutulması, kanun egemenliğinin sağlanması ve korunması, yurt içinde güvenliğin temini,  vatandaşlarımızın can, mal ve namus güvenliklerinin sağlanması, suç işlemeye yönelik davranışların önlenmesi, suçluları yakalanarak adalete teslim edilmesi, trafik hizmetlerinin yürütülmesi gibi çok önemli temel görevler üstlenmektedir."

Toprak, Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümünde, emniyet şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andığını belirterek, "Halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde görev yapan tüm emniyet teşkilatımızın ve polislerimizin Polis Haftası'nı kutlar, selam ve saygılar sunarım.”dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha