Millet İttifakının Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci ve Millet İttifakının Altındağ Belediye Başkan Adayı Hasan Yalçıntaş Türkiye Yerel Gazeteciler Derneğinin düzenlediği Basın Kahvaltısına katılarak projelerini anlattılar.

Toplantı Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği başkanı Kenan Akçahanoğlu’nun konuşması ile başladı. Millet İttifakının Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci; Mamak ta işsizlik problemi üzerinde duracaklarını, ilçeye hastane ve üniversite kazandırılacağı, kentsel dönüşüm, Mamak’ta kent meydanı kurulacağı, kadın barınma evleri kurulacağı, Gençlik merkezleri oluşturulacağı, Engelliler müdürlüğü kurulacağı, sokak hayvanları için barınak oluşturulacağı gibi birçok projeden bahsetti.

Millet İttifakının Altındağ Belediye Başkan Adayı Hasan Yalçıntaş söz aldı. Toplumsal sorunlara değinen Hasan Yalçıntaş işsizliği ortadan kaldıracaklarını, Altındağ’da sanat ve kadınlara yönelik çalışmalarının olacağını, Altındağ’ı çok iyi bildiğini, sorunlarını da dürüst bir şekilde ele alacağını ifade etti.

Her iki başkanın ortak birçok noktası vardı. Aday oldukları bölgelerin ortak sorunları olduğunu, bilbordları kullanamadıklarını haksız bir rekabete maruz kalındığını, samimi bir dille ifade ettiler.

Kahvaltı ve basın mensuplarının soruları ile program sona erdi.

Editör: Adıyaman Haber