İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantılarının birinci birleşiminde, ilk gündem maddesi olan İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan seçim neticesinde tek aday olarak seçime giren Mehmet Can Erdoğan, güven tazeleyerek İl Genel Meclisi üyeleri tarafından İl Genel Meclisi Başkanı seçildi. 

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, tekrardan bu görevi kendisine layık gördüklerinden dolayı İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür ederek, seçimin hayırlı olmasını diledi.

Başkan Erdoğan şunları kaydetti:

"Kıymetli meclis üyesi arkadaşlarımız, bugün gerçekleştirmiş olduğumuz İl Genel Meclisi Başkanlığı seçiminde şahsıma tekrardan bu görevi layık gördüğünüzde dolayı hepinize teşekkür ederim. Dün olduğu gibi bugünde, yarında aynı düzenle, birlik ve beraberlik içerisinde Adıyaman'ımız için var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz. Gerçekten bizlerin, bu uyum ve birliktelik ruhuyla yapamayacağı hiç bir şey kalmayacaktır Allah'ın izniyle. Tekrardan şahsıma göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür eder, yapmış olduğumuz seçimin hayırlara vesile olmasını dilerim. Hepinize saygılar sunarım." 

Kaynak : PHA

Kaynak: pha