Yaman Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İnan, mesajında, kadınların toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz bir parçası, toplumun en küçük birimini oluşturan ailenin temel unsuru olduğunu kaydeti.

İnan, gerek aile gerek toplum yapısının temel direği olan kadınların, toplumsal hayatın her alanında etkinlik alanlarını artırması, ülkenin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük önem taşıdığına işaret ederek, şunları ifade etti:

"Kadınlar, toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz parçası, toplumun en küçük birimini oluşturan ailenin temel unsurudur. Aile ortamında fertlerin refahı için yorulmadan çalışan kadın, İstiklal Savaşımızda da cephe gerisinin kahramanı olmuştur. Hayatın tüm alanlarında her türlü fedakarlığı gösteren kadınlarımız, bu vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri de yetiştirmiştir. Yeni nesillerin yetişmesinde kadınlarımızın annelik vasfı ile üstlendikleri sorumluluk, geleceğimizin inşasında onların ne kadar hayati öneme sahip olduklarını göstermektedir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, şiddetin kurbanı olarak hayatlarını kaybeden kadınlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha