Adıyaman Alperen Ocakları İl Başkanı Kürşat Sarı, konu hakkında yaptığı açıklamasında, pandemi sürecinde MEB tarafından oluşturulan online uzaktan eğitim sürecinde bazı öğrencilerin mağduriyetlerini bildiklerini ifade etti.

Sarı, eğitimden sorumlu  İl Başkan Yardımcısı  Eğitimci M. Şükrü Aygül  başkanlığında ve eğitim birim sorumluları eğitimci Hasan Tırpan ve Ziya Bellibaş 'ın katılımı ile bir komisyon kurup, gerekli diyaloglar ile tabletleri temin ettiklerini kaydetti.

Komisyon tarafından tespit edilen öğrencilere tabletlerini teslim ettiklerini aktaran Sarı, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu sağlığında bize ilham veren,"Öyle Bir gençlik hayal ediyorum k; bir elinde Kuran, bir elinde bilgisayar olsun" sözleri projemizde ilham oldu bizlere.Bu doğrultuda öğrencilerimize tabletin yanı sıra Elif Ba ve kutsal kitabımız Kur'an Kerimde hediye ettik. Bizlere destek olan hayırseverlere şükranlarımı sunuyorum.Allah herkesin yardımını dergahın da kabul buyursun. Teşkilatımıza çalışmaları için teşekkür ediyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha