27 Şubat 2016 Cumartesi günü Resmi açılışı yapılacak Caffe’nin özellikle bu bölgede yaşayan Adıyaman ve Malatyalıların yoğun ilgisine mekân olması bekleniyor.

Geniş ve huzurlu bir ortamda sohbet ortamının vaat edildiği mekanda, ayrıca her türlü kahvaltı ve yemek çeşidi bulunuyor. İddialı menüsü ile toplantıların, doğum günlerinin kutlanması ve sıcak bir kahve içmek isteyenlerin uğrak yeri olmaya aday olan mekanda ayrıca canlı müzik ziyafetinin verileceği belirtildi.

Mekanın farklı bir konsept ile dizayn edildiğini belirten Yusuf Özpolat, “Amacım halkıma huzurlu bir ortamda farklı bir mekan sunabilmek. Yıllardır Yolcu yollarda programı ile halkının yanında dağ taş dinlemeden her ilçeyi, her köyü, her mezrayı dolaştım. Oradaki kültürü ekranlara taşıdım. Halk beni bağrına bastı. Sahiplendi. Ben her zaman halkım ile gurur duydum. Ama gerçekten biraz yoruldum. Kısa bir ara vermek istedim. Halkımın beni yalnız bırakmayacağını biliyorum. Onlara hoş bir seda bırakırsam ne mutlu bana..  Bu mekân halkımın, Cumartesi günü Muhteşem bir açılış ile faaliyete gireceğiz. O gün bizi seven insanların bizim yanımızda olma günüdür. Herkese yerimiz var.. Onları en güzel şekilde ağırlamak için tüm tedbirlerimizi almış bulunmaktayız.” Şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber