Birleşmiş Yürekler projesinin onbeşinci ayağı olan Gümüşkaşık İlkokulu’nda okullar, proje öncesinde boyanarak, sınıflar proje etkinliklerine hazır hale getirildi.

Projenin uygulanacağı gün ise Gerger Halk Eğitim Merkezi Kuaför Kursu öğrencileri Gülcan Demir ve Emine Perçin tarafından öğrencilerin saçları kesildi ve şekillendirildi.

Öğrencilerin saçları şekillendirilirken Gerger Kaymakamlığı Proje Ekibi üyeleri Demet İnci, Serpil Toksoy, Eda Kuruca, Seçkin Karaavcı ve Mehmet Şahin tarafından sınıfın duvarları resimlendirildi.

Sonrasında Seçkin Karaavcı tarafından ebru çalışmaları yapıldı. Öğrencilerin oldukça dikkatini çeken ebru sanatından sonra Mehmet Şahin tarafından yüzen mısırlar, yürüyen renkler, portakal ile balon patlatma ve mum deneyleri, süt ile ebru çalışmaları yapıldı.

Deneyler yapılırken öğrencilerdeki heyecan gözlerinden okundu.

Halk Eğitim Merkezi dikiş- nakış kursu hocaları ve öğrencileri tarafından dikilen perdeler ve masa örtüleri ekip üyeleri tarafından dağıtıldı.

Proje ekibi üyeleri tarafından Gerger Halk Eğitim Merkezi ve ÇATOM işbirliği hazırlanan hediyelerin dağıtıldığı bu güzel günün sonunda öğrenciler projede emeği geçen Gerger Kaymakamlığı Proje Ekibine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne, ÇATOM’a, Gerger İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’ne teşekkürlerini sundu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha