Türkiye İş Bankası bölge yetkilileri Gaziantep Tarım Bölge Müdür Yardımcısı Eyüp Dinçkalmış, Kahta Şube Müdürü Ogün Karabulut,, Kahta Şube Yetkilisi Murat Kuştepe, tarım yetkilisi Serkan İlbasan, Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü Zorlu Turanlı’yı ziyarette bulundu.

Girdi fiyatlarının yükselmesi ve pandemi sürecinden dolayı Kahta Ziraat Odası Başkanlığı ile Türkiye İş Bankası arasında indirimli faiz kredi protokolü imzalandı.

Başkan Turanlı, protokole ilişkin yaptığı açıklamada, “Oda üyelerimize özel çiftçi kredilerinde indirimli faiz oranı, TARSİM poliçelerinde indirim, traktör kredisi, tarım ekipman kredisi, pick-up türü arazi taşıt kredisi, seracılık işletme ve yatırım kredisi, hayvancılık sektörüne yönelik kredi, tarımsal arazi kredisi, TMO makbuz senedi kredisi, İMECE kart kredisi hizmetleri Kahta İş Bankası tarafından verilecektir. Bu zor süreçte çiftçilerimizin daha rahat bir şekilde girdi temini ve tarım ekipmanı alımını sağlamaları için çalışacağız. İş Bankası yetkilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı, oda başkanlığı ve çiftçiler adına teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha